Wasa Footballcup kutsuu D-tyttöjä

wasa

Nicen D-tytöt osallistuvat 3.-5.7. Vaasassa pelattavaan Wasa Footballcup:iin sekä D13 että D12 sarjoihin. Turnaukseen joukkuetta täydennetään E-tytöillä ja näin päästään nauttimaan kesäisestä turnausviikonlopusta koko joukkueen voimin. Kolmen päivän turnauksessa molemmissa sarjoissa pelataan kuusi peliä.

2002-syntyneiden sarjassa samassa alkulohkossa ovat Leppä/Team Laukaa Yj, PPJ Helsingistä sekä VIFK Platina Vaasasta. Eli jo alkulohkossa päästään pelaamaan ennestään tuntemattomia vastustajia vastaan. 2003-ikäluokka aloittaa pelinsä Norrvalla FF:ää vastaan ja muut alkulohkon joukkueet ovat RaiFu03, VIFK F03 Blixtarna sekä Toivalan Urheilijat – uusia tuttavuuksia myös tässä joukossa. Alkulohkon pelien perusteella jatketaan sijoitusotteluihin, D12-sarjassa joukkueita on kaikkiaan 15 ja D13-sarjassa 17.

Turnaus tulee joukkueelle hyvään saumaan, sarjapelit saatiin päätökseen viime viikolla ja joukkue on treenannut koko kesäkuun ajan todella innokkaasti ja monipuolisesti, mm. jalkatenniksen merkeissä. Viikonlopuksi on luvassa aurinkoista säätä, joten toivotaan tytöille onnistunutta turnausreissua ja hyviä pelejä! Turnausreissun kuulumisia ja pelituloksia pyritään päivittämään sekä joukkueen Facebook-sivuille, että näille kotisivuille.

Wasa Footballcup turnauksen kotisivut.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *