Vieraita Kokkolasta

Lauantaina klo 16.00 pelataan Porin Urheilukeskuksen jp-nurmella Naisten Liigan ottelu, jossa kotijoukkue NiceFutis saa vieraita Kokkolasta, kun KF10 saapuu kylään.

Ottelussa NiceF esittelee kotiyleisölle uuden vahvistuksen, kun virolainen Katrin Loo pukee ensi kertaa Nicen punaisen pelipaidan ylleen.

Joukkueessa ei tällä hetkellä juuri ole kokoonpanohuolia, sillä jopa maalivahti Siiri Välimaakin saattaa olla jo mukana. Kotijoukkueelta kannattaa seurata kaikissa Nicen kauden maaleissa mukana ollutta Sini Vehviläistä sekä keskikentällä ahertavaa Netta Hannulaa. Vieraiden kokoonpanosta ei sen enempää ole tietoa mutta nuorten maajoukkueen vakiokasvo Riikka Ketoja potee polvivammaa. KF:stä esiin ovat nousseet Emmi Alanen sekä nuori Louise Björkskog. PK-35:stä siirtynyt Tia Hälinen on myös pelannut vahvan alkukauden.

Joukkueet löytyvät sarjataulukosta sijoilta viisi (KF10) ja yhdeksän (NF). Viimeisimmissä otteluissaan Nice hävisi HJK:lle Helsingissä, kun taas KF10 otti Kokkolan derbystä täydet pisteet. Joukkueet pelasivat ennen kauden alkua harjoitusmatsin Kokkolassa, joka päättyi KF:n voittoon tasaisten vaiheiden jälkeen.

Ottelu alkaa siis klo 16.00. Tule paikanpäälle seuraamaan Naisten Liigaa.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page