Turusta kotiin pisteittä

Sarjapaikalle ei saatu vielä varmistusta Turussa

Lauantainen ottelu Turussa TPS:aa vastaan päättyi karvaaseen pettymykseen kun lukemat taululla oli pelin päätyttyä TPS:lle 3 – 0 (1 – 0).

Ottelu sai Nicen kannalta pahimman mahdollisen alun, sillä jo 3.minuutilla TPS siirtyi johtoon kun Tiina Vatanen pääsi puskemaan pallon yli Siiri Välimaan. Vatasen puskua edelsi Nicen puolustuksen heikko purkupallo TPS:n kulmatilanteessa. Maalin jälkeen mentiin TPS:n hallitessa peliä mutta vaarallisia tekopaikkojakaan TPS ei saanut luotua. Näin ottelussa edettiin aina taukovihellykseen saakka. Tauolle siis TPS:n 1 – 0 johdossa.

Toinen puoliaika ei muutosta kenttätapahtumiin tuonut vaikkakin NiceF pääsi pikkuisen paremmin peliin mukaan. Nicen pirtein oli koko ottelussa hurjasti töitä tehnyt Netta Hannula, jonka kanssa TPS sai olla varuillaan. TPS:n Janniina Haapaniemen ensimmäinen liigamaali vei kotijoukkueen 2 – 0 johtoon kun taulussa oli 69 minuuttia. Haapaniemi pääsi nokikkain Välimaan kanssa eikä erehtynyt. Eikä kulunut kuin muutama minuutti edellisestä kunnes Julia Säppi viimeisteli ensimmäisen liigaosumansa ja vei TPS:n jo turvalliseen 3 – 0 johtoon. Tästä ei NiceF enää toipunut eikä lopussa pientä painetta pystytty hyödyntämään maalin muodossa, joten kaikki kolme sarjapistettä jäi Turkuun.

Tulos tiesi sitä, että putoajan nimeä ei vielä tiedetä kun vielä Ilveskin pystyi oman pelinsä voittamaan. Nyt TPS on 19 pisteessä ja NiceF 18 pisteessä. Nyt putoajan paikalla oleva Ilves on saalistanut 17 pistettä. Viimeisellä kierroksella riittää siis panosta. NiceF kohtaa kotonaan KF10:n ja Ilves matkaa Åland U:n vieraaksi. TPS matkustaa Helsinkiin HJK:n vieraaksi.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *