Turtiaisista Ruohosiin

Kyselyyn Nicen historian parhaimmasta pelaajasta tullut hyviä ehdotuksia…

Nicen sivuilla on noin pari viikkoa ollut kysely Nicen historian parhaimmasta pelaajasta. Ehdotuksia on tullut useita. Maalivahdeista on ehdotettu Anne Kuparista ja Siiri Välimaata. Kenttäpelaajista mm. Anu Ruohosta, Hanna Ruohosta, Jenni Paleniusta, Anu Hoffrenia, Tiia Härmää, Anna Auvista, Reetta Turtiaista… muista voidaan mainita ”sössö”, ”nasu”, ”anku”, ”kaksoset”, ”Tuija”… Ääniä on annettu myös valmentajille, huoltajille ym. ; )

Ylivoimainen ykkönen on ollut tähän mennessä Riikka Turtiainen. Muutamia kommentteja:Pitkä ”ura” Nicessa ja hienoa työtä Nicen edustuksessa aina liigaan asti. ”Toimi esimerkkillisenä kapteenina monta kautta. Edustuksen jälkeen siirtyi vielä pelaamaan N2:n ja on siellä valtavana apuna ja esimerkkinä miten liigan jälkeen, kakkosdivarissa pelaaja antaa kaikkensa kentällä. Ei katso sarjatasoa, antaa aina joukkueelle kaikkensa.””Tässä pelaajassa yhdistyy monet osa-alueet. Hän on henkinen tuki/johtaja, hyvä tekniikka ja vielä parempi pelisilmä. Harjoitteet vetää aina täysillä ja hyvällä laadulla”

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *