TPS vahvempi Stadionilla

Lauantaina Poriin saapui Turusta TPS, joka oli hävinnyt kaikki alkukauden ottelunsa. Porin huonokuntoisella Stadionilla ei nähty mitään hienouksia ja sarjapisteetkin matkasivat Turkuun lukemin 1 – 4 (1 – 2).

Ottelun alku oli tasaista, jossa pallonhallinta oli hieman kotijoukkueella. Vierailija keskittyi iskemään vastaiskuilla, jotka oli sitten jokainen vaarallinen. Aina kun Ria Öling sai pallon keskialueella oli vieraiden kärjet jo matkalla kohti Milla-Maj Majasaarta. Ensimmäistä maalia saatiin odotella puolen tunnin paikkeille, mutta sitten niitä nähtiinkin lyhyen ajan sisään kolme. Ensin Öling iski varmasti läpiajosta. Pari minuuttia siitä niin Brooke Barbuton keskitys löysi Netta Hannulan, joka ohjasi maalin edestä kauniisti pallon reppuun. Tasalukemissa ei ehditty olla kuin pari minuuttia, kun TPS siirtyi jälleen johtoon. Mira Urosen komea laukaus boksin kulmasta löysi tiensä takanurkkaan, 1 – 2. Enempää maaleja ei avausjaksolla nähty. Avausjakson loppupuolella alkoi TPS jo hallita pelivälinettä enemmän kuin NiceF.

TPS oli heti toisen jakson alkuun lisätä johtoaan, mutta Nicen onneksi he eivät sössineet palloa omiin vaan pallo meni vain maalin katolla ja kulmaksi. Kummallakin oli omia puolittaisia paikkoja, mutta todella vaarallista paikkaa ei nähty. 66 minuuttia oli taulussa kun Emma Santamäki laukoi vieraat 1 – 3 johtoon. Pelin hallinta oli jakson alkuun vierailla, mutta nyt alkoi NiceF jälleen painamaan peliä vieraiden puoliskolle. Ratkaisevat suoritukset olivat kuitenkin huonoja eikä mitään vaarallista syntynyt. 78 minuutilla Ölig pamauttaa Nicen maalin ristikkoon, josta viivan kautta väljemmille vesille. Vähän sen jälkeenÖling niputtaa kotijoukkueen puolustuksen ja ampuu pienestä kulmasta 1 – 4 osuman. Tänä maali jäi ottelun viimeiseksi ja näin pisteet Turkuun lukemin 1 – 4 (1 – 2). Nicen ottelut jatkuvat tulevana lauantaina,  jolloin joukkue matkaa Kuopioon Pallokissojen vieraaksi. Kotona seuraava ottelu on La 6.6 vs. HJK.

 

 

 

 

 

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *