Tiistai-illan vierasottelu päättyi tappioon

Tiistai-iltana Turun Yläkentällä TPS voitti ponnettoman NiceFutiksen lukemin 3 – 0 (2 – 0).

Ottelu alkoi tasaisesti ja ensimmäinen puolittainen maalipaikka siunaantui Nicelle mutta kolmannella minuutilla tullutta tilannetta ei pystytty hyödyntämään. Sen tilanteen jälkeen Nicen peli jotenkin lopahti. Lukuisat pallonmenetykset ja harhasyötöt seurasivat toinen toistaan. Avausmaali nähtiin vartin pelin jälkeen. TPS:n vapaapotku keskialueelta pelattiin pitkänä korkeana pallona boksiin, josta Tiia Tikkanen nikkasi pallon reppuun, 1 – 0. Peli jatkui Tepsin hallinnassa ja peli pyöri paljon Sini Laaksosen kautta. Puolisen tuntia oli kellossa kun Tikkanen pääsi puolittaiseen läpiajoon eikä erehtynyt, 2 – 0. Nicen pelinavaamisessa oli ongelmia ja ratkaisua haettiin penkiltä pistämällä Niina Sirviö sisään. Ensimmäisellä jaksolla ei enempää maaleja nähty ja näin tauolle siirryttiin Tepsin 2 – 0 johdossa.

Tauolla Nice jatkoi vaihtorulettia vaihtamalla Elina Setälän ja Mira Laurilan pois ja heidän tilalleen kentälle menivät Taylor Brown ja Sofia Viitala. Toisella jaksolla Nicen peli parani ja syöttöharhat ja pallonmenetykset vähenivät. Kummallakaan ei jakson alussa kunnollisia maalipaikkoja ollut ja mitä pidemmälle peli eteni sai Nice luotua pientä painetta Tepsin päätyyn. Essi Huppunen tuli vaihtoon ottelun 79.minuutilla ja hänet paikkasi Nadine Laaja. Nice sai parhaat paikkansa ottelun viimeisellä kympillä. Keskialueen vapaapotkun jälkitilanteesta pääsi Taylor Brown laukomaan noin boxin rajoilta. Pallo meni kuitenkin yli maalin. Katrin Loo leikkasi pallon kanssa keskelle, josta laukaus meni kuitenkin hivenen ohi Tepsi-maalin. Lisäajalla vielä Tepsi kaunisteli vastahyökkäyksen päätteeksi lukemat kolmeen nollaan. Maalin teki maalin edestä Janniina Haapaniemi. Ottelu päättyi näihin lukemiin. Ottelun parhaaksi palkittiin kaksi maalia tehnyt Tiia Tikkanen.

Nicen ottelut jatkuvat ensi viikon sunnuntaina 8.päivä, jolloin matkustetaan PK-35:n vieraaksi.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page