Tappion makuinen tasuri

Lauantaisessa ottelussa Porin Stadionilla jaettiin sarjapisteet NiceFutiksen ja ONS:n kohtaamisessa lukemin 2 – 2 (1 – 1). ONS:n tasoitus tuli lisäajan kolmannella minuutilla rangaistuspotkusta.

Ottelu alkoi Nicen kannalta täydellisesti, sillä jo viidennellä peliminuutilla Katrin Loo karkasi Sini Vehviläisen pystysyötöstä läpiajoon. Katrinin rauhallinen nosto yli maalivahdin vei Nicen johtoon, 1 – 0. Maalin jälkeenkin pelin hallinta pysyi Nicellä. Mitään vaarallisia paikkoja ei kuitenkaan saatu luotua. ONS:n tasoitusmaali tuli joukkueen ensimmäisestä kulmapotkusta. Silva Puurusen antaman kulman puski maaliin Sanna Ylianttila. Heti tasoituksen jälkeen NiceF pystyi luomaan hässäkän ONS:n maalille mutta maaliin saakka palloa ei saatu. Puoliaikaa lähdettiin viettämään tasalukemissa 1 – 1.

Toisen jakson alku oli molemmilta vähän uneliasta ja pallo oli lähinnä keskikolmanneksella. Tunnin kohdalla hyvin pelannut Elina Setälä tekee tilaa Taylor Brownille. Kun peliä oli jäljellä noin parikymmentä minuuttia niin Loo pääsi vapaasti etenemään oikealta ja pisti pallon reppuun vastustamattomasti, 2 – 1. Maalin jälkeen ONS vaihtaa tuoreita jalkoja kentälle. Puurunen ja Sanni Päkkilä menivät vaihtoon ja heidät korvasivat Lotta-Sofia Juusola sekä Anne Suorsa. ONS:llä oli paikka tasoittaa mutta matala keskitys lipui koko pelaajiston läpi maalipotkuksi. Nicelläkin oli oma tilaisuutensa naulata ottelu mutta sitä ei pystytty hyödyntämään. Lopussa NIce vaihtaa Vehviläisen pois ja tilalle tuli Sofia Viitala. Ottelu näytti jo päättyvän kotijuhliin. Lisäajan kolmannella minuutilla tuomittiin rangaistuspotku vieraille, josta tuli niiden juhlien ilonpilaaja. Sanna Ylianttila pisti pallon maita pitkin maaliin, 2 – 2. Ottelu päättyi tähän maaliin.

Ottelun parhaana palkittiin kahdesti osunut Katrin Loo, joka oli alituiseen vaarana ONS:n pakistolle. Kaksi Veikkauspörssipistettä sai Nicen Mira Laurila ja yksi pörssipiste meni vieraiden maalit tehneelle Ylianttilalle.

Nicen pelit jatkuvat jo tiistaina kun kohdataan TPS Turussa.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page