Sunnuntaina Poriin saapuu PK-35

Naisten Liiga jatkuu taas parin viikon maajoukkuetauon jälkeen nyt viikonloppuna. NiceFutis jatkaa otteluitaan kotona PK-35 Vantaata vastaan. Ottelu pelataan Urheilukeskuksen jp-nurmella klo 16.00 alkaen.

NiceFutis on aloittanut kautensa kahdella tappiolla. Runsasmaalisissa otteluissa MelU haki pisteet Porista lukemin 2 – 4 (1 – 2) ja viimeksi TPS oli Turun Yläkentällä parempi ex-Nice Hanna Ruohomaan johdolla lukemin 4 – 1 (1 – 1). Synkkyyteen ei olla Nice-leirissä vaivuttu eikä tuleva vastus pelota. Vaikka PK-35 vilisee maajoukkuetyttöjä niin valmentaja Kari Latvanen näkee joukkueellaan sauman jopa voittoon asti. Latvanen uskoo, että jos Nice pelaa omilla vahvuuksillaan niin kauden avauspisteet olisivat tosiasia.

Vierailija PK-35 aloitti kauden Kuopiossa Pallokissojen vieraana, josta oli tuliaisina yksi piste. Pisteet tasattiin lukemin 2 – 2. Kauden toisessa pelissä PK-35 voitti FC Hongan 1 – 0-lukemin.

PK-35 tosiaan on täynnä eri ikäluokan maajoukkuepelaajia ja joukkue sai vielä lisävahvistuksen täksi kaudeksi kun kokkolalaislähtöinen Katri Nokso-Koivisto palasi kotimaahan ja Vantaalle.

NiceFutis sai jobinpostia TPS-pelissä, sillä siellä loukannut Niina Sirviö ei ehtine toipua tähän otteluun. Samoin vielä tästä ottelusta on sivussa Leigh Jakes, joka loukkasi polvensa ennen kauden alkua. Näitä lukuunottamatta valmentaja Latvasella on koko arsenaali käytettävissään.

NiceF – PK-35

Su 13.4 klo 16.00 Urheilukeskus jp-nurmi

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page