Runkosarja päätökseen lauantaina

Lauantaina pelataan Naisten Liigassa päätöskierros. NiceFutis saa Porin Stadionille vieraakseen sarjakärki PK-35 Vantaan. Päätöskierroksen .kaikki ottelut käynnistyvät klo 17.00

Joukkueet kohtasivat jo kertaalleen Vantaalla kesäkuun lopulla, jolloin PK-35 voitti lukemin 5 – 2 (2 – 2). NiceF oli tuolloin jo kahden maalin karkumatkalla, mutta siitä huolimatta ottelu kääntyi tuolloin tappioksi. Nicen maalit tekivät tuolloin Brooke Barbuto ja Jessica Kannosto.

NiceFutis on taulukossa sijalla yhdeksän, eikä voi enää runkosarjan aikana nousta kahdeksanneksi. Päätöskierroksella on sen sijaan mahdollista pudota viimeiseksi, joten panokset ovat kovat. NiceF paidassa debytoi lauantaina uusi pelaaja, sillä yhdysvaltalaisen Jaclyn Poucelin pelilupa-asia on kunnossa ja hän tulee kokoonpanoon. NiceF:in kokoonpanoon tulee myös kapteeni Essi Huppusen, jonka pelikielto on päättynyt. ”Palaan innoissani kentälle auttamaan joukkuetta”, kertoo kotoaan tavoitettu Huppunen. ”Altavastaajan rooli sopii meille, eikä meillä ole mitään hävittävää tässä ottelussa.” Hän myös sanoo, että PK-35 ottelun onnistumiset otetaan sitten mukaan alaloppusarjaan. ”Jos pärjäämme PK:lle niin pärjäämme kaikille tässä Liigassa”, päättää Huppunen.

Yksi porilaisittain mielenkiintoisimmista vierasjoukkueen pelaajista on Maiju Hirvonen, joka pelasi muutama kausi siiten Nicen riveissä. Hirvonen kertoo, että extralatausta ei näissä peleissä enää hirveästi ole, koska Nicen aikaiset pelikaverit ovat käyneet porilaisjoukkueessa vähiin. Hän kuitenkin jatkaa, että Poriin on aina mukava tulla pelaamaan tutulle nurmelle. PK-35 on matkalla mestaruuteen, vaikka pelejä on paljon jäljellä. 12 pistettä on jo etumatkaa toisena olevaan Ilvekseen. ”Emme mieti vielä mestaruutta, vaan pelaamme hyvällä taistelufiiliksellä pelin kerrallaan. Tuntuu, että muut ajattelevat mestaruutta enemmän kuin me.” Porissa vietettyä aikaa Hirvonen muisteli lämmöllä: ”Nicessä pelatut kaudet nostavat hymyn huulille.”

Runkosarjan päätöskierros La 29.8 klo 17.00. Porin Stadionilla NiceFutis – PK-35. Yleisön tuki on joukkueelle todella tärkeää ja kun tulet peliin niin ota kaverisikin mukaan. Siten luodaan Stadionille hieno tunnelma ja joukkueelle tuki taakse.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *