Pohjoiseen vierasreissulle

NiceFutiksen ottelut alaloppusarjassa jatkuvat jo huomenna, kun Merilappi United emännöi Niceä Kemissä. Ottelu alkaa klo 14.00.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti. Kaksi kertaa runkosarjassa ja kerran alaloppusarjassa. Runkosarjan avauskamppailu päättyi Kemissä 2 – 2 (0 – 0) tasatulokseen. Nicen maalintekijöinä olivat Jessica Kannosto ja Jutta Rantala. Porissa pelatun runkosarjaottelun vei nimiinsä MelU lukemin 0 – 3 (0 – 0). Kolmas kohtaaminen oli alaloppusarjan avausottelu Porissa, josta pistepotin nappasi NiceF suvereenilla esityksellä lukemin 3 – 0 (1 – 0). Tuolloin maaliverkkoja heiluttivat Netta Hannula, Kanosto ja Brooke Barbuto.

Joukkueiden kuntokäyrät osoittavat täysin eri suuntiin. NiceF on kolmesta alaloppusarjan pelistään saanut seitsemän pistettä ja MelU:n pistetili alaloppusarjassa on avaamatta.NiceF on hyvien otteidensa ansiosta noussut pois jumbopaikalta ja on nyt suoran säilyjän tontilla. Eroa alaspäin ei kuitenkaan ole liikaa, sillä MelU on kahden pisteen päässä ja VIFK kolmen pisteen päässä. Pelejä on jäljellä enää kolme.

NiceFutiksen hyvien otteiden ruumiillistuma on varmasti keskikentän työmyyrä Netta Hannula, joka tekee töitä koko 90 minuuttia molempiin suuntiin. Hannula on parantanut kauden mittaan otteitaan selvästi ja lähteekin luottavaisin mielin otteluun MelU:a vastaan. Bussista tavoitettu Hannula sanoo omien otteiden parantumisen johtuvan itseluottamuksesta, joka on kasvanut kun joukkueenkin peli kulkee. Hannulan mukaan joukkue ei hermoile, vaan uskaltaa ottaa riskejä ja pelata oman taitotason ylärajoilla. Hannula sanoo myös, että joukkueesta ei näy otteluiden tärkeys negatiivisesti vaan se pieni jännitys purkautuu esityksiin positiivisella tavalla. Tämä on ollut havaittavissa myös sivullisen silmiin katsomossa, kun alaloppusarjaa pelataan. NiceF on parantanut otteitaan huomattavasti mitä pidemmälle kausi on edennyt. Pitkä bussimatkakaan Kemiin ei Hannulan jalkoja paina, koska matka taitetaan jo tänään perjantaina. Illalla NiceF vetää vielä valmistavat treenit Kemissä, jotta jalat ja mieli on hyvässä kunnossa huomenna kun ottelu käynnistyy.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *