Pohjoinen tuuli puhalsi tänään Stadionilla

Lauantaina alkuiltapäivästä pelattu Naisten Liigan ottelu NiceFutiksen ja Merilappi Unitedin välillä päättyi vierailijoiden 0 – 3 (0 – 0) voittoon. Ottelun hahmoksi nousi kahdezti osunut Krystyna Freda. Nicen paras löytyi tolppien välistä, sillä Milla-Maj Majasaari pelasti monta tilannetta eikä voinut maaleille mitään.

Avausjakso ei hienouksia liikaa tarjonnut. Maalipaikat olivat kortilla. Lähimmäksi pääsi kotijoukkueen Jessica Kannosto, jonka tulinen kuti pysähtyi MelU-maalin poikkipuuhin. Avausjaksolla NiceF oli piukkuisen hallitsevampi. MelU pyrki lyömään pitkää palloa linjan taakse, mutta järjestään oli pelaaja ehtinyt paitsioasemaan. Ensimmäisrllä 45 minuuttisella ei maaleja nähty, joten tauolle lähdettiin maalittomassa tilanteessa.

Toisen jakson alussa nähtiin heti molemmissa päissä maalipaikat. MelU rakendi heti hyvän hässäkän Nicen päätyyn, jonka Majasaari lopulta pelasti kulmaksi. Kulmasta Freda pääsi puskemaan, mutta vain tolppaan. Toisessa päässä Veera Virkkala torjuu vaivoin eteensä Netta Hannulan vedon, mutta reboundista Brooke Barbuto laukoi ohi. Tilanteita riitti kummassakin päässä toisella jaksolla. Nicen puolustuslinja alkoi rakoilemaan ja Freda ja Herreros olivat läpiajoissa. Herreroksen tilanteen pelasti uhrautuvalla pelaamisellaan Essi Huppunen. Ex-NiceF Katrin Loo pääsi vapaasti ampumaan vitosen viivalta, mutta yli. Hetki myöhemmin Freda pelaa itsensä kauniisti nokikkain Majasaaren kanssa, eikä erehdy, 0 – 1. 59 minuuttia oli ottelua pelattuna. Fredalla oli ottelussa monta paikkaa maalitekoon,  mutta Majasaari pelasi upeaa ottelua. 71 minuutilla Nicelle tuomitaan pilkun tuntumaan epäsuora vapaapotku. Barbuton laukaus kilpistyi kuitenkin muuriin. 80 minuutin kohdalla Freda pääsi yksinläpi ja kiersi Majasaaren ja puttasi tyhjiin, 0 – 2. Lisäajalla Heikkilä pääsi läpi Nicen paitsioansan petettyä ja laukuaus painui vastustamattomasti maaliin, 0 – 3. Loppuvihellys soi melko pian maalin jälkeen ja sarjapisteet matkaavat pohjoiseen MelUn bussissa. Ottelun kuningatar oli kahdesti osunut Krystyna Freda. Kahden tähden pelaaja oli Nicen maalivahti Majasaari. Yksi tähti MelUn Raissa Feudjiolle.

Nicen pelit jatkuvat viikon päästä, jolloin matkustetaan Ahvenanmaalle ÅU:n vieraaksi. Seuraavaksi kotona pelataan La 25.7, kun Ilves tulee kylään.

 

 

 

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *