Pelin hallinnasta huolimatta jäätiin tasatulokseen

NiceFutis pääsi ensimmäistä kertaa Stadionille lauantaina kun ONS saapui Poriin taistelemaan Naisten Liigan pisteistä. NiceF oli hyvällä pelihuumorilla liikkeellä mutta heikko viimeistely ja vieraiden tehokkuus johtivat siihen, että pisteet jaettiin lukemin 2 – 2 (0 – 2).

Ottelun alku oli vieraiden hallinnassa mutta NiceF-vahti Krista Moision torjuntakykyä eivät he päässeet testaamaan. Nicellä oli oma tonttinsa mennä johtoon, kun Henna Lehti pääsi hyvästä paikasta laukomaan. Nicen epäonneksi veto meni ohi ONS-maalin. Kuin salama kirkkaalta taivaalta ONS meni 0 – 1 johtoon 13 minuutin jälkeen. Kesken Nice-painostuksen vieraat pääsivät etenemään oikean laidan kautta. Aada Törrönen oli jäänyt yksin maalin eteen, josta hänellä oli helppo työ siirtää pallo verkkoon. Ottelu kuitenkin eteni Nicen komennossa mutta tehottomat yritykset olivat enemmän sääntö kuin poikkeus. Sanni Päkkilä pääsi yllättäen yksin läpi eikä erehtynyt, 0 – 2 kun pelikellossa oli 29 minuuttia. NiceF loi tilanteita paljon enemmän kuin vieraat, mutta taukoa lähdettiin Nicen painostuksesta huolimatta viettämään ONS:n 0 – 2 johdossa.

Toiselle jaksolle tuli paljon sisuuntuneempi kotijoukkue. Ottelun kulku ei muuttunut ensimmäisestä jaksosta paljoakaan. Nice-vahti Moisio oli lähes koko jakson työttömänä muutamaa kosketusta lukuunottamatta. Tunnin kohdalla Nice vaihtoi kentältä Katrin Loon Jessica Kannostoon. 70 minuuttia oli kellossa, kun Jutta Rantala pääsi yksin läpi. Rauhallinen sijoitus ohi Karoliina Muurimäen ja peli oli 1 – 2. Samalla NiceF vaihtoi Henna Lehden Niina Sirviöön ja Essi Huppunen nostettiin ylös tekemään töitä. Heti seuraavassa tilanteessa Huppunen karvasi päätyrajan tuntumassa pallon Juliana Bawalta ja syötti takaviistoon keskelle. Kannosto sai hyvästä paikasta laukoa, mutta veto suuntautui suoraan Muurimäen syliin. 87 minuutilla Huppunen karkasi läpi ja sijoitti pallon tolppaan. Nicen onneksi Brooke Barbuto seurasi tilanteen loistavasti ja pääsi puttaamaan tasoituksen maalinedestä. Vielä lopussa Huppunen pääsi yrittämään kaukaa, kun Muurimäki seikkaili boksin rajoilla. Veto oli kuitenkin lepsu eikä siitä vaarallista tilannetta lopulta tullut. Netta Hannula pääsi vielä puolittain läpi mutta ilman tulosta. Näin pisteet tasattiin lukemin 2 – 2 (0 – 2).

Nicen parhaana palkittiin Jutta Rantala. Saman kunnian vierasjoukkueesta sai maalivahti Karoliina Muurimäki. He saivat myös ottelun kolme ja kaksi Veikkauspörssipistettä. Rantala ansaitsi kolme ja oli ottelun paras pelaaja. Yhden Veikkauspörssipisteen sai Nicen Essi Huppunen.

NiceF pelaa seuraavan kerran kotona kun FC Honka saapuu Poriin La 17.5. Ottelu alkaa klo 16.00.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page