Pärnussa tasapeli 1-1

NiceFutis-Pärnu JK 1-1…

Nicen ensimmäinen peli Pärnun turnauksessa on ohitse. Peli päättyi tasapeliin 1-1. Ottelun ensimmäinen puoliaika oli Nicen lievää hallintaa. Puoliajan lopulla kotijoukkue sai kyseenalaisesti tuomitun rangaistuspotkun, josta siirtyivät 1-0 johtoon. Toisen puoliajan puolivälissä Nicen Hanna Ruohomaa ohitti 1vs1 tilanteessa nopeudellaan Pärnun pelaajan ja pääsi laitaa pitki edettyään keskittämään pallon maalille. Palloon pääsi röyhkeästi Sofia Viitala, joka onnistui viimeistelemään 1-1 tasoituksen. Valitettavasti Sofia samalla loukkaantui ja jouduttiin ottamaan vaihtoon. Pelin lopussa Pärnulla oli yksi todella hyvä maalintekopaikka, jossa kotijoukkueen pelaaja veti ohi maalin. Tasainen peli päättyi näin 1-1. Pärnu JK oli Viron viime vuoden mestari ja Nice nykyistä ehkä hieman vahvemmalla joukkueella 6. mistä voi vertailla sarjojen tasoa.  Turnauksessa näytillä oleva Viron maajoukkueen Inna Zlidnis pelasi vahvasti ensimmäisen puoliajan vasempana pakkina. Seuraavassa pelissä pelipaikka löytynee puolustuksen keskustasta.

Lauantaina on vielä jäljellä kaksi peliä. Vastustajina on Fc Skonto-Ceripa ja Fc Gintra Universitetas. Jälkimmäinen on käytännössä sama kuin Liettuan maajoukkue.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *