Päävalmentaja Kari Latvasen mietteitä

Parin ottelun jälkeen NiceFutiksen tuore päävalmentaja Kari Latvanen kertoi muutamia mietteitä menneestä ja tulevasta

Kari Latvanen nimettiin täksi kaudeksi NiceFutiksen päävalmentajaksi. Haastattelu tehtiin kahden pelatun ottelun jälkeen.

Aluksi Latvanen kertoi, että kahteen tappiolliseen peliin mahtui myös positiivisia asiota, jotka otetaan mukaan tulevaisuudessa. Latvanen kehui paljon kauden avausvastustajaa MelU:a, jonka hän uskoo pärjäävän tällä kaudella. MelU:n suoraviivainen pelityyli oli osaltaan aiheuttamassa kauden avauksessa Nicelle tappiota. TPS-ottelu jäi Latvaselle täysin mysteeriksi, sillä hänen mukaansa pelissä tapahtui todella outoja asioita. ”Tepsi peli oli hämmentävä ja minulle täysi
mysteeri. Eka 10 min hapuilevaa ja maali omiin ja seuraavat 35min meidän
totaalista hallintaa ja tasoitus.” kertoili Latvanen. Molemmissa peleissä oli hänen mukaansa miinusta se, että ”paketti” ei pysynyt kasassa koko 90 minuuttista vaan pelattiin hyviä jaksoja.

Leigh Jakesin paluuta tositoimiin Latvanen piti hyvänä uutisena. Jakesin paluu tapahtui kauden neljännessä ottelussa Pallokissoja vastaan. Toisaalta sairastuvalle joutui Turussa Niina Sirviö ja seuraavalla viikolla harjoituksissa loukannut Jessica Kannosto. Heidän paluunsa ajankohta ei ole vielä tiedossa.

Latvanen luottaa edelleen omiinsa paljon. Hänen mukaansa joukkue menee koko ajan eteenpäin ja oppii uusia asioita, joita Latvanen on joukkueeseen tuonut. Asiat ovat välillä pienestä kiinni ja Latvanen uskoo, että NiceF tulee vielä haastamaan kärkijoukkueita kunhan sairastupa ei täyty liikaa.

Haastattelun jälkeen NiceF hävisi PK-35 Vantaalle ja otti kauden pisteensä kotiottelussa Pallokissoja vastaan. Siinä ottelussa NiceF esitti kauden parastaan. Nicen ottelut jatkuvat vierasottelulla HJK:ta vastaan.

Ensi viikolla kuullaan joukkueen kapteenin Essi Huppusen mietteistä alkukaudesta.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page