Edustus vs Pallo-Iirot

vs

Yhteenveto

P-iirot – NiceFutis 1 – 0

Raumalaisilla maalipaikkoja

Äijänsuon kuumassa kattilassa pelattu naisten kakkosdivisioonan ottelu ei tasoltaan korkealle noussut. Ottelun alussa oli vierailijoilla vaikeuksia päästä omalta puoliskoltaan kontrolloidusti kohti vastustajan päätyä. Useimmat yritykset päättyivät harhasyöttöön jolloin Iirot saivat helpon maalitilanteen. Porilaisten maalivahti Nora Haaranoja pelasti joukkueensa takaiskuilta. Ottelun vanhetessa hän kohosikin porilaisten parhaaksi pelaajaksi.

Halpa rangaistuspotku

Toisenpuoliajan alettua sai kotijoukkue helpon näköisesti rangaistuspotkun jonka Sofia Stenroos laukoi varmasti maaliin. Maalin jälkeen Iirot tiivisti keskikenttäänsä ja alkoi varmistella johtoaan. Tällöin tuli porilaisille mahdollisuus tasoitukseen ja palloa saatiinkin lähemmäksi Noora Tallilan vartioimaa raumalaismaalia. Pienoinen painostus kuitenkin haihtui kun alkoi vaihtoruletti. Peliajatus oli loppupuoliskolla täysin hukassa ja joukkueen yleensä niin sujuvaa yhteispeliä ei näkynyt. Aivan viime minuuteilla pyrki Nice toppari Janna Virtanen vielä muutamaan nousuun ja sitä kautta maalitilanteeseen pääsyyn. Yritykset kilpistyivät kuitenkin raumalaisten puolustusmuuriin.

Peliesitys joukkueelta kauden heikointa

Oliko koulun aloitus sekoittanut vierasjoukkueen ajatukset vai kenties lämmin sää, mutta esitys Raumalla oli heikko. Ennen ottelua mietityttänyt maalivahti tilanne ei itse pelissä ollut ongelma, Nora Haaranoja torjui kaikki laukaukset jota häneltä voitiin kohtuudella olettaa. Ainoa maali syntyi rangaistuspotkusta.

Esa Halme

Tiedot

Päivämäärä Aika
9.8.2018 19:15

Kenttä

Äijänsuon stadion
Teollisuuskatu 19, 26100 Rauma, Suomi

Tulokset

JoukkueGoals
NiceFutis edustus0
Pallo-Iirot1
Kerro tästä sivusta muille »»Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Print