Nicen vastustajana keskiviikkona KokkolaF10

Tärkeä peli edessä.

NiceFutiksen liigajoukkue kohtaa keskiviikkona kotikentällään KokkolaF10:n. Menneenä viikonloppuna Nice hävisi viime minuutin maalilla harmillisesti Turussa TPS:lle. KokkolaF10:n vastustaja oli Honka. Kokkolalaiset siirtyivät ottelun loppupuolella johtoon mutta viimeisen vartin aikana Hongan onnistui tasoittaa ja tehdä voittomaali. Näin KokkolaF10 jäi ilman lisäpisteitä.

Tulevan keskiviikon ottelu pelataan Porin Stadionin nurmella. Nurmen kunnosta on käyty viime aikoina paljon keskusteluja. Nurmea on yritetty säästää aloittamalla pelit siellä mahdollisimman myöhään keväällä ja nyt harjoitteluakin kentällä on rajoitettu.

Nicen kokoonpano on elänyt kauden edetessä. Uusin pelaaja on Orieka Hope, joka pelasi ensimmäisen pelinsä Nicessä sunnuntaina. Hanna Ruohomaa on palailemassa taas sairastuvalta. Hänelle myöskin sunnuntain peli oli ensimmäinen pitkästä aikaa. Hadijat ”Didi” Aliyu on kärsinyt pienistä vastoinkäymisistä mutta on pelikunnossa. Biodun ”Obe” Obenden sairasloma jatkuu.

Tuleva ottelu on molemmille tärkeä. Pisteistä tullaan käymään tiukka kamppailu. Nice toivottaa kaikki katsojat tervetulleeksi.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *