Nicen naperoiden Futsal-kausi päätökseen

Piirillä vielä paljon kehitettävää pienimpien toiminnassa…

Nicen Naperot päättivät Futsal-kauden kahteen voittoon. Viimeisissä peleissä kaatuivat KarhuFutis ja ToVe. Nicen ilmoittautui syksyllä kahdella joukkueella sarjaan. Tarkoituksena oli saada pelejä kaikille pelaajille. Jo heti Futsal-kauden alussa kävi selväksi, että peleissä tyttöjen ikäerot ovat liian suuria. Peleissä tuli joko liian suuria voittoja tai tappioita joukkueille. Tulokset 27-0, 16-0 (kumpikaan ei Nicen naperoiden pelejä) kertovat liian suurista tasoeroista.

Nicellä oli periaatteessa pelaajia 2000 syntyneistä 2005 syntyneisiin saakka. Lähes ensimmäisistä peleistä alkaen Nice pyrki valitsemaan pelaajansa peleihin ottaen huomioon vastustajajoukkueen pelaajien mahdollisen iän. Välillä onnistuimme arvioimaan iät, välillä emme. Tänä viikonloppuna esim. ToVe pelasi huomattavasti meitä nuoremmalla joukkueella.

Toivottavasti kesän peleihin Satakunnan Piiri jakaa tytöissä 2000 ja sen jälkeen syntyneet  esim. kahteen ryhmään 2000-2003 syntyneisiin ja 2004-nuor.

Nicen tytöille talven Futsal-pelit toivat vaihtelua harjoituksiin. Naapurikaupungin (Ulvila) puolellakin käytiin kertaalleen. Kesällä tavoitteena on uskaltautua jopa Raumalle saakka : )

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page