Nicen N3 voitti N3D:n ja B-tytöt pysyivät B1D:ssa

N3-joukkueen sarjavoiton ratkaisi maaliero ja B-tyttöjen sarjapaikan varmisti viimeisen Siilinjärvi-pelin voitto

NiceFutiksen N3-joukkue ja B-tyttöjen joukkue päättivät kauden iloisiin tunnelmiin. N3 joukkue kohtasi lauantaina viimeisessä pelissä LLujan. Peli päättyi tasapeliin. Samaan aikaan Lieto voitti kahdella maalilla Maskun. Nice ja Lieto päätyivät sarjassa tasapisteisiin. Maaliero ratkaisi sarjavoiton Nicen 3.joukkueelle. Sarjan voitto tietää myös mahdollisuutta nousta N2Divisioonaan, jossa Nicellä on jo 2.joukkue. Seuralla onkin mietittävää, miten joukkueet jaetaan ja mihin sarjoihin osallistutaan.

Nicen B-tytöt päättivät kautensa taas pitkään vierasreissuun Siilinjärvelle. Sarjapaikka ei ollut vielä kirkossa kuulutettu ennen viimeistä kierrosta. Joukkue tiesi tilanteen ja taisteli voiton Siilinjärvestä, jolla periatteessa oli vielä ennen viimeistä kierrosta mahdollisuus päästä jatkopeleihin. Tosin Pyrkivä voitti epävirallisten tietojen mukaan tänään JanPan, joten Siilinjärvelle ei olisi voittokaan riittänyt jatkopeleihin pääsyyn.

Seura kiittää N3 ja B-tyttöjen joukkueen pelaajia hienosta kaudesta..

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *