Nicen liigajoukkue lähes valmiina tulevaan kauteen

NiceFutiksen liigajoukkue avaa kautensa sunnuntaina Kemissä Arina Areenalla. Vastassa on Merilappi United. Kuudenneksi kaudella 2014 sijoittuneen Merilapin joukkueen kokoonpano on kokenut pieniä muutoksia. Nicestä Kemiin siirtyi virolainen Katrin Loo. Joukkueen muut ulkomaalaiset seuran kotisivujen pelaajalistan mukaan ovat yhdysvaltalaiset Chelsea Hunter, Rebekah Roller, Krystyna Freda sekä kamerunilainen Freudjio Raissa. Joukkueen valmistautumista kauteen on hieman sotkenut harjoitushallin romahtaminen talvella. Siitäkin on selvitty, joten joukkueen ennakon mukaan kemiläiset ovat vahvoina valmiina kauteen 2015.

NiceFutiksen kokoonpano on myös kokenut muutoksia viime kaudesta. Ulkomaalaisista joukkueessa jatkavat Brooke Barbuto ja Amanda Collins. Uuden vahvistuksen Megan Fisherin pelilupa-asiat taas odottavat selviämistä, joten häntä tuskin kokoonpanossa sunnuntaina nähdään. Joukkueen muita uusia pelaajia ovat HJK:sta Niceen siirtynyt Annika Tossavainen sekä Sini Ruponen ja Tuula Siren. Joukkueeseen paluun tekee myös Tiina Karpeeki, joka on Nicessä ennenkin pelannut.

Joukkueen uusi valmentaja on Heimo Piira, joka toimi Kari Latvasen apuna kaudella 2014.

Useana viime kautena Nicen alkukausi on ollut hyvin vaikea. Pisteitä ei ole tahtonut kertyä. Nyt Kemin reissun jälkeen joukkueen ohjelmassa on kaksi kotipeliä. Vastassa ovat Fc Honka ja Åland United.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *