Nicen liigajoukkue kohtaa PK-35:n

Kotijoukkue lähtee rohkeasti haastamaan liigan kärkeä..

NiceFutiksen liigajoukkue on käyttänyt pienen tauon hyväkseen. Harjoiteltu on hyvin ja joukkue on valmistautunut kolmeen viimeiseen liigakierrokseen. Ensimmäisenä Poriin saapuu PK-35 Vantaa. Liigan kärjessä vantaalaiset käyvät tiukkaa kamppailua Ålandin kanssa sarjan voitosta ja Nice taas kamppailee peräpäässä sarjapaikasta ONS:n, TPS:n ja Ilveksen kanssa. Molemmat joukkueet kaipaavat pisteitä.

Ottelu pelataan Porin Stadionilla. Nicen joukkue ei ole enää päässyt harjoittelemaan nurmella sen säästämisen vuoksi. Joukkue on harjoitellut tekonurmella Stadionin vieressä. Porissa Stadionia ovat oikeutettuja käyttämään ainoastaan Nice ja miesten kakkosessa pelaava Fc Jazz. Heidän viimeinen kotipelinsä oli 1.9. ja Nice kohtasi taas viimeksi kotonaan Ilveksen 5.9. Kenttä pitäisi siis olla kunnossa.

Vierasjoukkueen riveissä lauantaina Poriin saapuu elokuun pelaajaksi Naisten Liigassa valittu PK:n vahvistus kärkipelaaja Cynthia Uwak.

Vuosi sitten elokuun lopussa pelattu Nice – PK-35 ottelu päättyi lukemiin 0-0. PK-35 voitti tämän jälkeen kaikki loput pelinsä ja vei mestaruuden pisteen erolla helsinkiläisiin. Nyt PK-35 on lähes samanlaisessa tilanteessa. Mahdollinen tasapeli tai häviö saattaa vaikeuttaa tietä mestaruuteen. Pakkovoiton paikka? Nicellä taas ero Ilvekseen on neljä pistettä ja TPS on kaksi pistettä takana. Nykyinen Nicen pistemäärä 18 tuskin vielä riittää sarjapaikan varmistamiseen, joten PK-35 peli on tärkeä.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *