Nicen liigajoukkue avasi kautensa Karhuhallissa

Naisten Satakunnan valiosarjan ottelu NiceF-Fc Rauma 3-0 (0-0)

Nicen liigajoukkue pelasi kauden ensimmäisen ottelunsa Karhuhallissa Fc Raumaa vastaan. Ottelu päättyi kotivoittoon 3-0.

Fc Rauma pelaa tulevalla kaudella N1D:ssa. Niceä vastaan joukkue oli liikkeellä nuorella joukkueella. Raumalaiset pysyivät hyvin vauhdissa mukana varsinkin ensimmäisellä jaksolla. Heillä oli pari hyvää maalintekopaikkaakin. Toisella jaksolla kotijoukkue jaksoi hieman paremmin liikkua ja sai tehtyä kolme maalia. Fc Rauma tulee varmasti pärjäämään tulevalla kaudella N1D:ssa vastaavilla otteilla.

Kotijoukkue Nice aloitti pelin seuraavalla kokoonpanolla Välimaa, Lehti, Huppunen, Välilä, Ruohomaa, Laaksonen, Kannosto, Setälä, Turtiainen, Mäki, Rauhala.

Nicen maaleista ensimmäinen syntyi maalin edustan hässäkästä. Tekijänä oli Essi Huppunen. Toinen maali syntyi Elina Setälän rangaistusalueen ulkopuolelta lähteneestä matalasta laukauksesta. Kolmannen maalin teki Sanna Mäki hienosti päästessään laidasta läpi. Hyvän syötön maaliin antoi Sanni Välilä.

Molempien joukkueiden pelissä on vielä paljon parannettavaa. Nyt monet pelasivat hiukan oudommilla pelipaikoilla sekä Nicessä että varmaan myös Fc Rauman joukkueessa. Tästä on hyvä lähteä rakentamaan tulevaa kautta.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *