Nicen joukkueet tulessa viikonloppuna

Kauden vilkkain viikonloppu edessä, live tulos-seurantaa sivuillamme

NiceFutiksen joukkueet levittäytyvät ympäri Suomea viikonloppuna. Lauantaina seuran E10-tytöt aloittavat kovatasoisen Hippo-turnauksen Jyväskylässä. Aamulla klo 9.30 ensimmäisessä pelissä vastassa on JyPK, toisessa pelissä 14.20 Pallokissat ja kolmannessa 17.00 VJS. Turnaus jatkuu sunnuntaina.

Seuran D tytöt osallistuvat taas SyysSemi-turnaukseen Seinäjoella. Sarja on D12. Lauantaina aikaisin aamulla klo 8.00 vastassa on NFF, 10.40 HauPa, 14.00 SIF ja 16.40 Sisu. Pelit jatkuvat sunnuntaina.

Samaan SyysSemi-turnaukseen turnaukseen osallistuu myös seuramme C-tytöt. Sarja on C14. Lauantaina vastassa ovat SeMi, GBK ja EPS99. Seuran naperot osallistuvat taas sunnutaina Fc Rauman järjestämään syysturnaukseen Raumalla. Vastassa ovat Eurajoki, EuPa, Fc Rauma ja PalloIirot. Sarja on F04.

Naisten N2D joukkue pelaa myös lauantaina oman sarjapelinsä. Vastassa on Nokialla Fc Nokia. Liigajoukkueella taas alkaa Naisten Liigan alaloppusarja. Ensimmäisessä pelissä lauantaina klo 14 vastassa Porin Stadionilla on ONS.

Seuran on tarkoitus näillä sivuilla päivittää lähes livenä tulosseurantaa peleistä. Tuloksia päivitetään turnauksista sitä mukaa kun järjestäjät niitä kentiltä omiin tulospalveluihinsa saavat päivitettyä.

Seura toivottaa kaikille joukkueille menestyksekästä viikonloppua!

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page