Nicen joukkueet ”tulessa” viikonloppuna

Tuleva viikonloppu on kiireinen usealle Nicen joukkueelle. Seuran edustusjoukkue pelaa kaksi harjoituspeliä Vaasassa. Joukkue on viikon aikana vahvistunut Brooke Barbutolla ja Amanda Collinsilla. Lisäksi try-outilla Vaasassa on mukana toppari Megan Fisher. Viime viikonloppuna joukkue hävisi suurilla luvuilla Paimiossa TPS:lle mutta liigan alkuun on vielä matkaa. Nyt tulevissa peleissä on tarkoitus päästä taas muutama askel eteenpäin mutta valmista ei varmastikaan vieläkään saada. Pitää muistaa, että vielä ei liigapisteitä jaeta.

Lauantaina seuran E11 (-04) joukkue on Hämeenlinnassa hyvätasoisessa turnauksessa. Pari kuukautta sitten joukkue oli samassa paikassa häviten kaikki kolme otteluaan. Nyt on haussa vähintään yksi voitto kolmesta pelistä. Joukkue on harjoitellut hyvin ja ilme on ollut tytöillä positiivinen. Huomenna on tarkoitus räjäyttää pankki ja näyttää muille mitä osataan.

Samassa turnauksessa on mukana myös E10 (-05) joukkue. Kyseinen kilparyhmä on edennyt turnauksissa voitosta voittoon. Viime viikonlopun Junnuliigan pelit Karhuhallissa poikia vastaan lupaavat hyvää lauantain peleihin. Joukkueen tavoite on edetä pelikirjassaan eteenpäin. Huomenna on kuulemma luvassa lyhyt syöttöpeliin pyrkivä agressiivisesti prässäävä maaliverkot tötterölle laittava tyttöryhmä.

Sunnuntaina seuran C-tytöt tavoittelevat C-tyttöjen Futsalin mestareiden turnauksen voittoa. Satakunnan sarjasta Tampereen lopputurnaukseen edennyt tyttöryhmä on hyvin valmistautunut turnaukseen. Heti ensimmäinen peli Ilvestä vastaan tulee näytt’mään loppupäivän suunnan. Seura toivottaa tytöille onnea turnaukseen.

Sunnuntaina myös seuran 05-07 tytöt ovat mukana Fc Rauman järjestämässä turnauksessa Raumalla. Osa joukkueen tytöistä on pelannut jo muutaman vuoden mutta osalle pelit ovat ensimmäisiä. 7vs7 pelimuotokin saattaa tuottaa vaikeuksia. Vastassa ovat LLuja ja Fc Rauma. Toivottavasti pelit ovat tasaisia ja tytöt saavat uutta intoa tuleviin harjoituksiin.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *