Nicen D-tytöt Vaasassa kahdella joukkueella

IMG_6472

IMG_6496NiceFutiksen D-tytöt osallistuivat 3.-5.7. pelattuun Wasa Footballcupiin kahdella joukkueella, sarjoihin D12 ja D13. Nuorempien sarjan joukkuetta täydennettiin seuran E-tytöillä, kaikkiaan joukkueessa oli kuusi E-ikäistä pelaajaa.

Ensimmäinen turnauspäivä oli helteinen ja käynnistyi F12-sarjan ottelulla NiceFutis vs. Norrvalla FF. Peli oli vielä ehkä hieman tutustumista joukkueeseen ja päättyi maalittomaan tasapeliin. Toinen peli pelattiin melko nopealla aikataululla perään ja siinä vastaan tuli VIFK F03 Blixtarna. Nicen tytöt saivat hyvän taisteluhengen päälle ja väänsivät 2-1 voiton tiukasta pelistä. F13-sarjassa perjantain otteluissa Nice voitti helsinkiläisen PPJ:n 3-1, mutta kärsi niukan 3-2 tappion VIFK Platinalle.

 

Lauantaina F13 kaatoi viimeisessä alkusarjan ottelussan Leppä/Team Laukaa Yj:n selvästi 4-0 ja pääsi näin pelaamaan sijoista 1-8. Ensimmäisessä sijoitusottelussa vastaan tuli uudelleen VIFK platina ja ottelu oli tälläkin kertaa todella tasainen, päättyen peliajalla 0-0. Rangaistuslaukauksissa VIFK oli loputla parempi ja eteni mitalipeleihin. Illalla pelattiin vielä ruotsalaista Sörfors IF:ia vastaan ja Nice oli siinä parempi maalein 2-0.  F12 pelasi lauantaina kaksi ottelua, häviten 0-2 lohkovoittaja RaiFu:lle, mutta voittaen selvästi 4-0 Toivalan Urheilijat. Lohkokakkosten vertailussa joukkue jäi heikomman maalieronsa vuoksi niukasti ulos mitalipeleistä.

Sunnuntaina F13 pelasi enää yhden ottelun, jossa panoksena oli turnauksen 5. sija kaikkiaan 17 joukkueen sarjassa. Vastustajaksi saatiin FC Nokia, ottelu päättyi Nicen 1-0 voittoon, joten F13 päätti turnauksen viidenteen sijaan. F12-sarjassa sunnuntain ensimmäinen sijoituspeli pelattiin ruotsalaista Ersmarks IK:ta vastaan. Ottelusta muodostui melko tapahtumarikas, Nice joutui lopulta taipumaan 1-3 tappioon. Näin joukkue päätyi pelaamaan sijoista 7-8. Viimeinen sijoituspeli pelattiin jälleen VIFK F03 Blixtarna -joukkuetta vastaan, varsinainen peliaika päättyi 1-1 joten tässäkin päädyttiin rangaistuslaukauksiin, mutta nuorempien ikäluokassa oli Nicen vuoro olla parempi ja näin joukkueen loppusijoitus turnauksessa oli seitsemäs. F12-sarjaan osallistui 15 joukkuetta.IMG_6475

Kolmipäiväinen turnaus oli mukava päätös D-tyttöjen kevätkaudelle ja oli hienoaolla matkassa isolla ryhmällä, jossa vuorotellen myös seurattiin ja kannustettiin toisten pelejä. Mukana olleet E-tytöt selvisivät myös urakastaan hienosti, kiitos heille mukanaolosta!

Turnauksen kaikki tulokset löytyvät täältä.

Nicen joukkueiden ottelut tarkemmin täällä.

Kuvia turnauksesta joukkueen FB-sivuilla.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *