Nicen D-tytöt Iiro-Cupin voittoon!

d-tytot

D-tyttöjen joukkue osallistui menestyksekkäästi viikonloppuna pelattuun Iiro-Cupiin Raumalla. Kultamitalit matkasivat NiceFutiksen mukana Poriin kolmen voiton ja kahden tasapelin turvin.

Lauantain jälkeen joukkueella oli kasassa tasapeli ja kaksi voittoa. Turnauksen ensimmäisestä ottelusta jäi nihkeä 0-0 tulos FC Eurajokea vastaan, mutta parempaa oli onneksi luvassa. Seuraavasta pelistä Piikkiön palloseuraa (PiPS) vastaan saatiin ansaittu voitto, kun Roosa paukutti kaksi komeaa maalia. Loppulukemat ottelusta kirjattiin Nicelle 2-1. Lauantain kolmannessa pelissä kohdattiin turnausisäntä Pallo-Iirot. Maalinteko oli jälleen Nicelle hankalaa. Vasta toisella puoliajalla päästiin maalin makuun, kun ensin Ellinoora juoksi Fannin lähettämän kaaripallon maaliin ja tästä muutaman minuutin kuluttua Roosa teki päivän kolmannen maalinsa. Lopputulos ottelusta 2-0. Päivän parhaana palkittiin laitapuolustajan paikalla uurastanut Bianca, joka pelasi vakuuttavasti läpi turnauksen ja paransi otteitaan peli peliltä.

Sunnuntain ensimmäisessä pelissä vastaan asettui paikallisvastus FC Pink. Pinkin puolustustaisto onnistui, kun Nicen tytöt jäivät ottelussa maalitta vahvasta painostuksesta ja lukuisista yrityksistä huolimatta. Lopputulos 0-0.

Kauan ei ehditty edellistä tulosta harmitella, kun viimeiseen otteluun valmistautuminen jo alkoi. Ennen pelin alkua oli kaikille selvää, että pelin panoksena oli 3 pistettä ja kultamitalit kaulaan. Tyttöjen peli sujuikin jälleen oikein mallikkaasti, vaikka vastustaja SalPa antoi hyvän vastuksen. Tilanteita saatiin luotua hyvällä prosentilla ja nyt viimeistelykin onnistui. Roosa osui ottelussa kahdesti ja Anni kerran. Puolustukselle iso plussa tästäkin ottelusta: puolustus oli suuressa roolissa myös tilanteiden rakentelussa.

Koko joukkueen peliesitys turnauksessa oli upea ja turnausvoitto ansaittu! Palloa pelattiin taitavasti ja tilanteita rakenneltiin luovasti. Pelipaikatkin toimivat hyvin, vaikka niitä jonkin verran sekoiteltiin. Positiivinen asia oli myös Karoliinan 4 nollapeliä. Koko joukkueen onnistuminen ja yhdessä luovasti pelaaminen olivat valmennukselle suuri ilonaihe. Ja turnauksen päätteeksi kaulaan ripustetut kultamitalit kruunasivat vielä loistavasti sujuneen turnauksen.

Kultamitalistit:

Anni Hakasalo, Bianca Nuotio, Elina Tynjälä, Ellinoora Sillanpää, Fanni Lindvall, Henna Levonmaa, Johanna Laine, Karoliina Liljeroos, Nea Pulli, Oona Unonius, Roosa Erkkilä ja Sofia Lehto. Valmennus: Markku Grönlund ja Jessica Ketonen.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page