Nicen D-tytöille menestystä PoriCupissa

IMG_6664

NiceFutiksen D-tytöt osallistuivat 23.-26.7. pelattuun PoriCupiin kahdella joukkueella, sarjoihin D12 yleinen ja E11 yleinen. Molemmissa sarjoissa kaikki muut joukkueet olivat poikajoukkueita.

D12-sarjassa Nicen tytöt tekivät selvää jälkIMG_6665eä alkulohkossaan voittaen sen puhtaasti kolmella voitolla. Sijoitusotteluissa kaatui ensin Kajaanin Haka ja sen jälkeen FC Ruskon Pallo, joten turnaus huipentui finaaliotteluun Palokan Rientoa vastaan.

Finaalin alku oli Nicen hallintaa, mutta Palokka pääsi 1-0 johtoon vahvalla yksilösuorituksella. 2-0 maali syntyi toisen puoliajan loppupuoliskolla ja sen jälkeen ei enää löytynyt voittoon tarvittavaa rutistusta hienon turnauksen pelanneilta tytöiltä. Voittopokaali siis matkasi Keski-Suomeen, mutta hopeamitali poikien sarjassa oli kuitenkin tytöiltä mahtava suoritus.

 

IMG_6673

E11-sarjassa oli mukana kaikkiaan 32 joukkuetta. Nicen turnaus alkoi hieman haparoiden, mutta otteet paranivat loppua kohden ja kaikki muut pelit olivat tiukkoja ja tasaisia. Tasapeliin päädytiin Musan Salaman kanssa ja voitot saatiin otteluista Kellokosken Alkua ja Nokian Palloseuraa vastaan. Turnauksen viimeisessäkin ottelussa taitavia Suolahden Urhoja vastaan jaksettiin märällä nurmella taistella loppuun saakka, mutta lopputulos 0-1 tarkoitti sijoittumista sijalle 26. Kuitenkin hyvä turnaus myös tältä ryhmältä!

Nicen joukkueiden tuloksista tarkemmin täällä.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *