Nicen B94 joukkueen kausi päättyi voittoon

Tekonurmella pelatussa pelissä vierailija JanPa kaatui varmasti…

B-tyttöjen 1.divisioonassa pelattiin kaksi erillistä sarjaa kauden aikana. Kevään sarjassa Nicen B94 hävisi monta tasaista peliä tai pelasi tasan hallinnasta huolimatta. Sijoitus oli sarjan peräpäässä. Sarjapaikka varmistui vasta sarjan loppupuolella. Syksyn sarja alkoi murheellisesti suurella tappiolla Fc Raumalle. Tämän jälkeen suunta kääntyikin voimakkaasti ylöspäin. Voittoja alkoi tulla. Joukkue nousikin sarjan kärkipäähän. Kuten N2-joukkuekin B94 löysi oikean pelityylin, mikä tuotti tulosta. B1D oli kauden aikana siitä mielenkiintoinen sarja, että monet joukkueet vaihtelivat kokoonpanojaan peleistä toiseen. Käytännössä ikinä ei tiennyt minkälainen joukkue oli tulossa vastaan. Edustusjoukkueiden pelaajat olivat välillä B-joukkueiden kokoonpanoissa ja välillä eivät. Toinen huomioitava asia kaudessa olivat nuoret pelaajat. -92 syntyneitä pelasi sarjassa todella vähän ja samoin -93 syntyneitä. Eniten oli -94 syntyneitä mutta myös -95 syntyneitä ja -96 syntyneitä oli paljon. Joukkueet olivat hyvin nuoria.

Nicen B94 joukkueen kausi oli kokonaisuudessaan kohtalainen. Keväällä säilyttiin ja syksyllä peli parani huomattavasti. Nouseminen kuitenkin jäi aika monen pisteen päähän. Tulevaisuudessa nouseminen on uuden sarjajärjestelmän (jos ei päätöstä muuteta) vuoksi vielä vaikeampaa. Nicessä tulevaan kauteen lähdetäänkin harjoittelemaan ristiriitaisin tuntein. Seura uudistaa organisaatiotaan ja sen johdosta -94 joukkue ja -95 lopettavat toimintansa. Tulevalla kaudella pelataan yhdellä b-joukkueella. Edustusjoukkueessammekin tullaan näillä näkymin ensi kesänä näkemään useampia -94 ja -95 syntyneitä pelaajiamme. Seura tahtoo lopuksi kiittää kaikkia -94 syntyneitä kuluneesta kaudesta ja erityisesti joukkueen toimihenkilöitä Juhaa, Piiaa ja Hannua. Ylpeitä kannattaa olla hienoista tytöistä.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page