Nicelle sunnuntaina harmittava tappio

Ilves oli 2-3 luvuin parempi..

Nicen edustuksen ensimmäinen kotiottelu pelattiin sunnuntaina Tekonurmella. Vastassa oli Ilves. Hieno ilma keräsi yllättävän paljon yleisöä seuraamaan uudistuneen joukkueen kotiavausta.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli tasaista vääntämistä puolin ja toisin. Peli aaltoili päästä päähän. Vaaralliset maalintekotilanteet olivat vähissä. Lievästi ottelun alkupuolta hallinneen Ilveksen ensimmäinen vaarallinen tilanne oli Veera Huotarin hieno kaukolaukaus jakson puolivälissä. Pitkältä lähtenyt laukaus meni hiuksen hienosti maalin katolle. Lähes heti tämän jälkeen Nice siirtyi 1-0 johtoon. Ilveksen maalin edustalla olleesta ruuhkatilanteesta Hanna Ruohomaa teki avausmaalinsa Liigassa. Jakson loppupuolella kotijoukkue oli lisätä johtoaan. Biodun Obende syötti Jessica Kannostolle, jonka laukauksen Ilveksen kenttäpelaaja torjui päällään.

Ottelun toiselle jaksolle tuli pirteä Ilves. Nice antoi keskikentän täysin turhaan Ilveksen hallittavaksi. Vaaralliset tilanteet seurasivat toisiaan ja tasoitus oli odotettavissa koska tahansa. Jakson puolivälissä tämä tapahtuikin. Ilveksen tasoituksen tekijänä Ada Nikkilä. Tasoituksesta Ilves sai vielä lisää virtaa ja lähes perään Joasa Saarinen puski Ilveksen johtoon hienosta Huotarin? keskityksestä. Ottelun lopussa Ilves lisäsi vielä johtoaan. Maalintekijänä oli Meiju Pelvola. Peli ei kuitenkaan vielä ollut ratkennut.

Lisäajalla kotijoukkueen parhaimmistoa ollut Biodun Obende onnistui kaventamaan hienon yksilösuorituksen päätteeksi. Tasoitusta haettiin heti perään. Keskustelua herätti Obenden kavennusmaalin jälkeen tapahtunut puolittainen läpiajo, mikä päättyi Ilveksen pelaajan kaadettua hänet. Kotiyleisö oli varma rangaistuspotkusta mutta tuomari ei pilliin viheltänyt. Tasotusmahdollisuutta ei tullut.

Nicen parhaimmistoa pelissä olivat molemmat vahvistukset Biodun Obende ja Halijat Aliyu. Ilveksellä onnistujia oli muutama enemmän. Ottelun parhaana palkittiin Ada Nikkilä.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *