Nicelle menestystä myös muissa ikäluokissa Iiro-Cupissa

Nicen D-tyttöjen hienojen otteiden lisäksi myös Nicen kaksi muuta joukkuetta pelasivat Raumalla hyvän turnauksen. F9 sarjassa NiceFutis -05 kilpa voitti kaikki pelinsä. Ensimmäisessä pelissä kaatui TUNL Kärsämäki 3-2. Kärsämäestä voidaan sen verran mainita, että siitä tuli yksi niistä harvoista joukkueista mikä on Nicen kilparyhmää vastaan onnistunut tekämään maalin tässä ikäluokassa. Toisessa pelissä vastassa oli yksi ikäluokan parhaista joukkueista Ilves (vihr). Tämä päättyi kuten viime joulukuussakin Umbro-turnauksessa Nicen 1-0 voittoon. Kahdessa viimeisessä pelissä Nicen kilparyhmä kaatoi PalloIirot (kelt) 7-0 ja MuSan 10-0.

Samaan F9 sarjaan osallistui myös NiceFutis haasteryhmä. Joukkueen saalis oli kaksi tappiota ja kolme hienoa voittoa. Voitot tulivat Laitilan Jyskeestä, PalloIirojen sinisistä sekä PalloIirojen valkoisista. Joukkuetta vahvemmaksi osoittautui Fc Rauma ja Ilveksen keltaiset. Kuten Kaarinan turnauksessakin haasteryhmä osoitti jälleen, että kehitystä on tapahtunut.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page