Nicelle harmittava tappio

Lopun roikkupallo ratkaisi pelin..

Nice oli pitkään kiinni täydessä pistepotissa avauspelissään Fc Honkaa vastaan. Honka teki tasoitusmaalin ottelun 81. minuutilla ja voittomaalin aivan loppuhetkillä kaukaa lähteneellä roikkupallolla. -Katkera tappio. Pistekin olisi ollut hyvä, mutta ei tätä kannata jäädä murehtimaan. On asetettava jo katse kohti seuraavaa peliä, Nicen valmentaja Harri Virtanen totesi Satakunnan Kansan haastattelussa.

Nicen avausmaalin aivan ottelun alussa teki ensimmäistä liigapeliään pelannut Jessica Kannosto -94. Maali tuli suoraan kulmapotkusta. -Jessica oli läpi ottelun vaarallinen erikoistilanteissa, Virtanen kehui. Nicen maalintekopaikat ottelussa syntyivät lähinnä vastaiskuista. Parhaat tekopaikat olivat Kannostolla ja samoin myös ensimmäisen liigapelinsä pelanneella Hanna Ruohomaalla -94.

Virtanen kehui pelin jälkeen erityisesti lainapelaaja Maarit Vitikkaa. Samoin hyvän pelin pelasi laidassa Hanna Ruohomaa. Nigerialaisten Biodun Obenden ja Halijat Aliyun esitys oli lupauksia antava.

Nice pelaa ensimmäisen kotiottelunsa lauantaina tekonurmella. Vastaan tulee Ilves, joka avasi liigan tasapelillä kuopiolaisia vastaan.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *