Nicelle ensimmäisestä harjoituspelistä voitto

TPS kaatui Porissa 1-0…

Ennen peliä Nicen joukkue oli täysin kysymysmerkki kaikille alan asiantuntijoille. Epäiltiin että Nice olisi liikkeellä jopa vajaalla täysin naurettavalla ei liigatasoisella kokoonpanolla. Korealaisistakin oli varmoja havaintoja Nicen harjoituksista. Pitää paikkansa, että Nicen kokoonpano on muuttunut viime kauden peleistä mutta siitä huolimatta oikealla tiellä ollaan. Joukkue alkaa pikku hiljaa hahmottua ja tarkkasilmäisimmät havaitsivat kentällä muutamia uusiakin pelaajia. Nicen joukkueen kokonpano elää ja jatkossakin saattaa uusia pelaajia kentällä näkyä. Tarkoituksena on, että nyt haetaan oikeille pelipaikoille oikeita pelaajia, tavoitteena olla liigan alkaessa valmiita taistelemaan pisteistä..

Lauantain pelissä peliaika oli 3 x 30min. Sää oli hyvä. Kaksi ensimmäistä jaksoa olivat tasaisia ja viimeistä TPS hallitsi Nicen sekottaessa täysin kokoonpanon-sa. Nicen kenttäpelaajista ei voi nostaa ketään toisten yläpuolelle. Joukkue oli tasainen. Syötöt kaipaavat vielä parannusta ja muutamaan kertaan liikuttiin täysin hullusti. Maalissa Siiri Välimaa oli todella varma mutta oikeastaan yhtään pahaa palloa hän ei pelissä joutunut torjumaan. Nicen maalin teki Jessica Kannosto (-94) vapaapotkusta, jolle TPS:n maalivahti ei voinut mitään.

Nicen kokoonpano päivän pelissä: Välimaa, Sirviö, Välilä, Vitikka, Huppunen, Kannosto, Turtiainen, Setälä, Karppinen, Palenius, Keromaa, Juhola, Ruohomaa, Viitala, Mäkilä, Aho, Majamäki

Nice jatkaa pelejään ensi lauantaina ensimmäisessä liigacupin pelissä kokkolalaisia vastaan Karhuhallissa. Uusia pelaajia saatetaan nähdä kokoonpanossa ja muutenkin joukkueen kokoonpano saattaa vaihtua. Vajaalla ei todennäköisesti jouduta näillä näkymin pelaamaan ; )

Tervetuloa seuraamaan kahden liigajoukkueen välistä Naisten Liigacupin peliä

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *