Nicellä tärkeä viikonloppu ja tuleva viikko edessä

Kausi loppumassa ja uusi kovaa vauhtia alkamassa…

Nicen edustusjoukkue lähtee ”Kuopijoon Kallaveen rannal” hakemaan varmistusta Liigapaikalleen. Hienosti sujunut Åland-peli lupailee hyvää esitystä kuopiolaisiakin vastaan. Valmentaja Jouni Joensuu oli erittäin tyytyväinen viikon takaiseen peliin ”Samanlaisella esityksellä pitäisi Kuopiostakin olla jotain kotiintuomisia”.

Liigan maalipörssiä johtava Anna Auvinen tulee olemaan varmasti kuopiolaisten tiukassa vartioinnissa mutta onneksi Niceltä löytyy myös muita maalintekijöitä. Kiia Laine on tasaisesti kauden aikana tehnyt tärkeitä maaleja. Puolustuksen ja keskikentän kokoonpano on Nicellä vaihdellut kauden aikana. Vaihtoehtoja on ollut useita, joten KMF-peliinkin Joensuulla on vaikea tehtävä löytää paras mahdollinen variaatio.

Mitä tuleva viikko sitten tuo tullessaan? Toivottavasti Liigapaikka varmistuu nyt viikonloppuna. Seuran organisaatiossa on tällä viikolla paiskittu töitä, joten ensi viikolla tai seuraavalla saattaa olla jotakin julkaistavaakin.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page