NiceFutis toivottaa Hyvää Joulua!

Tänäkin Jouluna toivomme perinteiseen tapaan pukilta apua…

Kaudella 2010 NiceFutis oli ollut erityisen kiltti joten toivoimme Joulupukilta:

Hiukan pienempiä pakkaslukemia, jotta harjoittelu ulkona tekonurmella onnistuisi. Toivoimme myös, että pukki hiukan ohimennen muuttelisi punakynällä syksyllä 2010 julkistettuja sarjauudistuksia sekä että tontut selvittäisivät sen saunan osoitteen, missä kaikki päätökset tehdään.

Pakkaslukemat pienenivät mutta tontut eivät onnistuneet paikallistamaan saunan osoitetta. Kovin kaukana Porista kuulemma.

Kaudella 2011 NiceFutis oli erittäin ahkera ja omatoiminen. Lähes koko joukkue koostui Satakuntalaisista pelaajista Didillä ja Obella vahvistettuna. Sijoituskin oli 5. Pukki palkitsikin seuran runsain lahjoin sekä erittäin aktiivisen tiedustelun tuloksena saadulla tarkemmalla kuvauksella sen saunan sijainnista.

Kaudella 2012 NiceFutis on ollut lähes koko ajan kiltti pieniä ajanjaksoja lukuunottamatta. Raumalaisten kanssa ollaan tultu erityisen hyvin toimeen. Niinpä toivomme perinteisessä toivelistassamme tänä jouluna:

Tietokonetontulta pientä apua niihin muutamaan ongelmaan, joita on tullut NiceFutiksen eteen Palloverkossa kauden aikana.

Sääntöpykälät, erilaiset määritelmät, hallitsevalta tontulta pyydämme apua parin epäselvän kohdan selvittämisessä kilpailusäännöissä. Tällä tontulla pitäisi olla myös tarkka näkö, jotta hän pystyy selvittämään ne kaikki rivien välissä olevat pienellä kirjoitetut lisäykset.

Tarvitsisimme myös sellaisen tontun apua, joka neuvoisi peliohjelmien laatijoita. Huhujen mukaan sellaisiakin tonttuja löytyy. Haluaisimme ainoastaan hieman muita enemmän kotipelejä kaikissa mahdollisissa sarjoissa nuorimmasta ikäluokasta aikuisiin saakka sekä erittäin lyhytmatkaisia vieraspelejä.

NiceFutis toivottaa kaikille Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2012 !!!!

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *