NiceFutis matkaa isolle kirkolle

Tulevana lauantaina NiceFutiksen ottelut jatkuvat Liigassa vierasottelulla HJK:ta vastaan Helsingissä. Ottelu käynnistyy klo 17.00.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen. Kesäkuun alussa pelattu ottelu päättyi HJK:n 0 – 1 voittoon. Silloin maalin teki Kaisa Collin maalin edestä hieman tuurillakin. Tulos ei vastannut täysin kenttätapahtumia vaan NiceFutis pelasi silloin hyvän pelin, josta ei vaan jäänyt käteen mitään.

Joukkueen terveystilanne on hyvä (ellei tule viime hetken loukkaantumisia), sillä ainoa kysymysmerkki on päänsä loukannut Mira Laurila. Pallokissoja vastaan punaista katsellut Essi Huppunen kärsii pelikieltoa, eikä ole kokoonpanossa lauantaina.

NiceFutis pelaa varmuudella loppukaudella alasarjaa, mutta jokainen ottelu ennen sitä on elintärkeä. Ja se johtuu siitä, että runkosarjan pisteet jäävät voimaan. Tällä hetkellä NiceF on suoran säilyjän paikasta neljän pisteen päässä.

 

 

 

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *