NiceFutis kohtaa Pallokissat Eurassa

Tärkeä peli edessä EuPan kotikentällä..

Lauantaina Porin tuulisella stadionilla juostaan kapulat kädessä. SM-viestit valtaavat Nicen kotikentän. Nicen liigaottelua yritettiin talven ja kevään aikana siirtää toiseen päivään mutta sopivaa ei löytynyt. Asiaan saatiin hieno ratkaisu, kun ottelu päätettiin siirtää Euraan EuPa:n kotikentälle ”Wembleylle”. Palloliitto myönsi luvan siirtoon, kun olosuhteetkin ovat Eurassa kunnossa. Yleisöäkin saatetaan paikalla nähdä enemmän kuin Porissa pelattavissa peleissä. Ennen ottelua kentän vieressä sijaitsevilla pikkukentillä pelataan pienten tyttöjen esiotteluita. NiceFutiksen ja EuPan tytöt saavat vastaansa Fc Rauman, Hapo:n ja KarhuFutiksen joukkueet.

Nicen liigajoukkueen on hieman helpompi lähteä Pallokissat otteluun, koska Ilves kaatui keskiviikkona. Näin sarjan peräpää säilyi tasaisena, eikä Nice vielä tippunut kelkasta. Pallokissat hävisi keskiviikkona HJK:lle. Kuopiolaisten alkukausi on ollut erittäin hyvä. Pisteitä on kertynyt hienosti. Nice lähtee peliin taistelemaan kolmesta pisteessä. Ottelu tulee olemaan EuPa:n kasvatille Hanna Ruohomaalle varmasti unohtumaton kokemus.

Nice toivottaa kaikki tervetulleeksi Euraan. Peli alkaa klo 16 ja esiottelut klo 13.

Huom. Kaikkiin mahdollisiin paikkoihin on ilmoitettu ottelun pelipaikaksi Eura mutta siitä huolimatta yhä jossakin kummittelee vieläkin Porin Stadion.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *