NiceFutis jäi Hongan jalkoihin

NiceFutiksen liigajoukkueen ensimmäinen kotipeli päättyi Hongan vierasvoitton numeroin 0-5. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä mutta pikku hiljaa ote siirtyi Hongalle. Ensimmäinen maalintekopaikka tuli tosin Nicelle. Kotijoukkueen laukaus osui Hongan maalitolppaan ja poukkasi siitä maalivahti Vera Variksen polven kautta päätyrajasta ulos. Ottelun avausmaali nähtiin, kun peliä oli pelattu 28 minuuttia. Maalintekijänä oli Hongan Emilia Iskanius. Nicen maalissa Milla-Maj Majasaaren loukattua keskiviikon harjoituksissa nilkkansa pelasi kokenut Minna Kallio. Hän ei voinut avausmaalille mitään. Kallio on viimeksi edustanut HJK:ta. Ensimmäisen jakson toisen maalin teki muutama minuutti avausmaalin jälkeen Hongan Riikka Hannula.

Toisen jakso alku sujui taas tasaisissa merkeissä. Nopeasti kuitenkin ensimmäisen jakson tapaan Honka otti hallinnan. Kun peliä oli pelattu 63 minuuttia Nicessäkin kaudella 2013 pelannut Sini Vehviläinen vei Hongan 0-3 johtoon. Ottelun loppupuolella Honka kaunisteli parilla maalilla loppunumeroiksi 0-5. Hongan parhaana palkittiin Tia Hälinen. Nicen paras oli viidestä takaiskusta huolimatta maalivahti Minna Kallio.

Kotijoukkueen kausi jatkuu viikon kuluttua, kun vieraaksi saapuu Åland Utd.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *