NiceFutis ja EuPa yhteistyöhön

Kaudella 2011 Naisten Liigaa Nicessä pelannut euralainen Hanna Ruohomaa hyvänä esimerkkinä…

NiceFutiksen liigajoukkueessa kaudella 2012 pelasi EuPan kasvatti Hanna Ruohomaa. Pariinkin otteeseen syksyn aikana EuPan juniorit vierailivat Porissa Hannan pelejä seuraamassa. Samalla keskusteltiin myös tulevista kuvioista.

NiceFutis ja EuPa ovat lähtemässä yhteistyöhön. Kaudella 2012 seuroilla tulee olemaan yhteisjoukkue C-tytöissä (NiceEuPa). Joukkue koostuu 97-99 syntyneistä pelaajista.

Molempien seurojen ikäluokat -97 ja -98 ovat sen verran pieniä, että yhteisjoukkue on paras ratkaisu tyttöjen taitojen kehittämiseen. Ilman yhteisjoukkuetta kummatkin joukkueet olisivat pelanneet tulevana kesänä todennäköisesti ainoastaan C-tyttöjen piirisarjaa Satakunnassa.

Muitakin yhteistyökuvioita on suunniteltu. Esimerkiksi Nicen ylimääräisen harjoitusryhmän harjoitukset marras-joulukuussa ovat avoimia euralaisille C ja B-ikäisille tytöille. Ylimääräisen harjoitusryhmän kalenteri löytyy Nicen sivuilta joukkueet 2012, Ylim.harj.ryhmä, Harjoituskalenteri.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *