NiceFutis Himmeli avasi kauden (N4D) huikaisevalla esityksellä

” Tytöt vs Naiset ”

NiceFutiksen geriatrinen osasto eli NiceFutis Himmeli pelasi maanantaina kauden ensimmäisen sarjaottelunsa Turussa. Otteluraportin mukaan pelistä TPS2-NiceFutis Himmeli muodostui Tytöt vs Naiset taistelu. Kovia otteita pelissä ei nähty, mutta raportti kertoo lähinnä Himmelin erittäin aktiivisesta tuomarille ja vastustajalle suunnatusta pelin aikana annetusta verbaalisesta palautteesta.

Sarjanousua tavoitteenaan pitävä Himmeli onnistui ensimmäisellä jaksolla sekoittamaan ennakkosuosikkina lähteneen TPS2:n pelin. Tauolle lähdettiin lukemissa 0-0. Toisella jaksolla kokemus voitti nuoruuden innon, eli Himmeli onnistui tekemään kaksi maalia ja vastustaja yhden. Näin sarjapisteet matkasivat Poriin.

Pelin jälkeen joukkue ei antanut medialle haastatteluita mutta halusi pelin jälkeen Facebookin kautta omilla sivuillaan neuvoa nuoria hieman kyseenalaisesti: Opi rikkomaan vastustajaa niin, ettei tuomari näe. Raportti ei tosin kerro, oliko tämä Turussa Himmelin voiton avain.

Seura (NiceFutis ry) sanoutuu irti kyseisestä ohjeesta ja muistuttaa, että kyseisellä ohjeistuksella ei ole mitään tekemistä seuran oman virallisen kasvatus- ja opetuslinjan kanssa.

Kauan odotettu Himmelin kotiavaus tullaan pelaamaan 18.5. sunnuntaina klo 11 legendaarisella Koivulan viheriöllä. Odotettavissa on uusi N4D:n yleisöennätys.

Seura toivottaa Himmelille onnea seuraaviin peleihin.

Joukkueen viralliset otteluennakot ja -raportit luettavissa Himmelin omilta Facebook-sivuilta.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page