NiceFutis Fortum Tutor-ohjelmaan

"C" Essi Huppunen #7

Edustuksen kapteeni Essi Huppunen on Nicen uusi Fortum Tutor.

Palloliitto ja Fortum aloittivat jo vuonna 2009 valtakunnallisen Fortum Tutor -ohjelman, jonka tavoitteena on kehittää lasten jalkapallovalmennusta. Ohjelman päämääränä on, että lapset saavat kasvaa ja harrastaa turvallisessa ja kehittävässä ympäristössä, joka kannustaa iloiseen liikuntaan. Tutor-ohjelman kohderyhmänä ovat alle 12-vuotiaat pelaajat sekä heidän valmentajansa ja vanhempansa.
Tutor-toiminnan avulla Nicefutis haluaa taata nuorimmille ikäluokille laadukasta toimintaa myös tulevaisuudessa ja tarjota valmentajille heidän tarvitsemaansa tukea sekä uusia työvälineitä. Tutorin tehtävään on kaudelle 2016 valittu edustusjoukkueen kapteeni ja C-tyttöjen piirijoukkueen valmentaja Essi Huppunen, joka onkin jo aloittanut yhteistyön juniorijoukkueiden kanssa. Täysipainoisesti Huppunen tarttuu tutorin hommiin toukokuun alkupuolella, kun opiskelukiireet hellittävät.
Tutorin tärkein tehtävä on tukea ja auttaa seuran valmentajia päivittäisessä jalkapallotyössä. ”Konkreettinen kenttätyö yhdessä valmentajien ja joukkueiden kanssa tulee varmasti olemaan antoisaa ja voimme kaikki ottaa oppia toisiltamme. Toivottavasti onnistumme kesän aikana entisestään kasvattamaan koko seuran yhteistä peli-ilon ilmapiiriä, jossa vuoden jokaiseen harjoitukseen on panostettu ja mukavaa osallistua. Odotan innoissani kesää ja sen tuomia haasteita.”
Myös kesän leirit junioreille tulevat tulevana kesänä olemaan Huppusen käsialaa. Huppusen monivuotinen kokemus lasten futis- ja urheilukouluista saadaan hyötykäyttöön, kun tytöt valtaavat Koivulan kesäkuussa. Leireille ilmoittautuminen alkaa toukokuussa, joten kannattaa seurata tiedotusta sekä Facebookissa että kotisivuilla!

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *