NiceF sai kokea Åland Unitedin kovuuden

Viime lauantaina NiceF matkusti Ahvenanmaalle ja kohtasi sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuvan Åland Unitedin. Åland U oli tyly kotijoukkue ja nopean avausosuman jälkeen latoi taululle tylyt 10 – 0 (7 – 0) lukemat.

NiceF koki takaiskun jo ottelun ensiminuuteilla kun jo neljän peliminuutin kohdalla ÅU siirtyi johtoon Janelle Cordian toimesta. ÅU lisäsi nopeaan tahtiin johtoaan ja kun pelikellossa oli 23 minuuttia niin taululla olivat jo luvut 6 – 0. Vielä ennen taukoa Monica Dolinsky teki illan toisen osumansa ja ÅU lähti viettämään taukoa 7 – 0 johtolukemissa. NiceF ei saanut jaksolla kunnollisia maalipaikkoja vaikkakin kolisutti ylärimaa Sini Vehviläisen toimesta. ÅU sen sijaan loi tilanteita tilanteiden perään.

Tauolla NiceF suoriiti kolme vaihtoa. Kentän jättivät Nadine Laaja, Sanni Välilä ja Henna Lehti. Penkiltä kentälle menivät Jessica Kannosto, Milla Rantamäki ja Sofia Viitala. ÅU laski toiselle puoliajalle pelinsä tempoa pikkaisen. NiceF puolestaan muutti pelisysteemiään ja pääsi vähän paremmin peliin mukaan. Maalinteossa kuitenkin onnistui vain kotijoukkue. 52 minuuttia oli pelattu kun Juliette Kempin toinen maali näki päivänvalon. Reilut kymmenen minuuttia myöhemmin Kemppi täydensi hattutemppunsa, 9 – 0. Cordian illan toinen osuma oli myös ottelun viimeinen ja näin sarjapisteet jäivät Ahvenanmaalle lukemin 10 – 0 (7 – 0).

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page