NiceF saa vieraita Turusta

Ensi lauantaina Porin urheilukeskuksen jalkapallonurmelle saapuu vieraaksi TPS Turusta. Ottelu on iso ottelu, sillä molemmat taistelevat samoista sijoituksista. Ottelu alkaa klo 16.00

Lauantaiseen otteluun NiceF ei vielä pääse stadionille vaan joutuu pelaamaan viereisellä jalkapallonurmella. Vieraaksi saapuu TPS, joka keräsi vain yhden pisteen enemmän viime kaudella.

NiceF joutuu otteluun ilman ykkösmaalivahtiaan Siiri Välimaata, sillä avausottelussa loukannut Siiri ei ole vielä pelikuntoinen. Ahvenanmaalta puuttuneiden Hanna Ruohomaan ja Niina Sirviön pelaaminen ratkeaa lähempänä pelipäivää. Viime kaudesta paljon muuttunut TPS tulee Poriin melko kokemattoman tuntuisella ryhmällä. Maalivahti Katja Kankaanpää on yksi joukkueen tukipilareista. Maalissa Tepsillä on pelannut Karoliina Lindstedt Kankaanpään ollessa loukkaantuneiden listoilla.

NiceF on hävinnyt kaikki kolme kauden otteluaan ja nyt olisi hyvä ottaa kauden avausvoitto yhdestä päävastustajasta. Viimeksi joukkue kävi Ahvenanmaalla, jossa mestarisuosikki Åland U latoi tylyt 10 – 0 (7 – 0) lukemat taululle. TPS hävisi kaksi ensimmäistä otteluaan mutta haki viime kierroksella komean päänahan KF10:stä lukemin 1 – 3.

NiceF – TPS La 20.4 Klo 16.00 UK:n jp-nurmi.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page