NiceF saa vieraita Tampereelta

Lauantaina klo 16.00 käynnistyy Porin Stadionilla Naisten Liigan ottelu NiceFutiksen ja Tampereen Ilveksen välillä.

NiceF löytyy taulukosta sijalta yhdeksän eli nyt ollaan liigakarsijan paikalla. Suoraan säilymiseen eli kahdeksanteen sijaan on kuitenkin matkaa vain kolme pistettä. Ilves on taulukossa viidentenä ja turvallisen tuntuisesti menossa kohti yläsarjaa. Joukkueille lauantainen kohtaaminen on toinen kuluvalla kaudella. Ensimmäisen vei nimiinsä Ilves kotonaan Tammelassa lukemin 5 – 2. Henna Lehti teki silloin porilaisten molemmat maalit.

NiceF lähtee otteluun tappio Åland Unitedille niskassaan. Vieraskentällä kärsitty 3 – 2 (0 – 1) tappio antoi kuitenkin jo viitteitä paremmasta,  joten nyt vain samalla sykkeellä kotona Ilveksen kimppuun. Ilves lähtee myös tähän otteluun tappio alla, sillä Honka voitti viime viikonlopun ottelun.

Kokoonpanosta puuttui viime ottelusta Netta Hannula, jonka pelaaminen lauantaina ratkeaa vasta aivan viime hetkillä. Pienestä loukkaantumisesta kärsinyt Hannula on jo tosin treenannut joukkueen kanssa. Pelaamisesta päätetään ottelun päivän aamuna. Muutoin valmentaja Heimo Piiralla on koko paletti käytettävissään. Ottelu on myös viimeinen Sanni Välilälle, joka lähtee takaisin rapakon taakse ensi viikolla. Joten tule paikan päälle heiluttamaan Välilälle terveiset.

 

 

 

 

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *