NiceF otti kolme sarjapistettä

Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta mutta tuuli tuiversi todella kovaa Urheilukeskuksen jalkapallonurmella lauantaina kun Naisten Liigan sarjapisteistä taistelivat NiceF ja TPS. Tiukka taistelu päättyi lopulta kotijoukkueen 2 – 1 (1 – 1) voittoon.

Ottelu alkoi NiceF:in kannalta harmillisesti kun jo viidennellä peliminuutilla Julia Tunturi rokotti roikottamalla riman alle, 0 – 1. Tilannetta edelsi NiceF:in maalivahdin Anni Rimpiläisen huolimaton purku. Maalin jälkeen pelin painopiste kääntyi TPS:n päätyyn. Todellisiin loistopaikkoihin ei kotijoukkue kuitenkaan päässyt. Kun pelikello oli ehtinyt tikittää 25 minuuttia niin Sini Vehviläisen syöttö tavoitti Honka-laina Karla Makkosen, joka ampui pallon upeasti etukulmaan ohi Karoliina Lindstedtin, 1 – 1. Nicen keskikentän kaksikko Tiina Vatanen – Netta Hannula pitivät huolen siitä, että TPS ei päässyt rauhassa rakentamaan omaa peliään. Taukoa lähdettiinkin viettämään tasalukemissa 1 – 1.

Tauolla NiceF vaihtoi Essi Huppusen pois, jonka tilalle kentälle juoksi Nadine Laaja. Sini Vehviläisen tulinen vapaapotku kuudentoista rajalta ei jäänyt Lindstedtin käsiin ja ensimmäisenä reboundissa oli Hannula, joka puski Nicen johtoon, 2 – 1 ajassa 52 minuuttia. Maalin jälkeen NiceF pelasi muutaman näyttävän syöttökombinaation mutta ensimmäisen jakson tavoin kunnollisiin paikkoihin ei päästy. Tunnin jälkeen TPS:n Sari Tikkanen pääsi nokikkain Rimpiläisen kanssa mutta veto sujahti vain pallon mitan ohi takatolpan. Tikkanen oli uudelleen tekopaikassa hetki edellisen jälkeen kuitenkaan taaskaan onnistumatta. Mitä pidemmälle ottelu eteni niin TPS sai painettua pelin NiceF:in päätyyn. NiceF:in puolustuslinja pelasi tänään hyvin eikä todellista hätää enää ollut ja näin helpottava päätösvihellys takasi NiceF:ille kauden ensimmäisen voiton.

Ottelun parhaaksi palkittiin voittomaalin iskenyt ja hurjan määrän töitä keskikentällä tehnyt Netta Hannula. Kaksi veikkauspörssipistettä meni Hannulan tavoin paljon töitä tehneelle ex-TPS:lle Tiina Vataselle. Yksi veikkauspörssipiste meni TPS:n parhaalle. Palkinnon sai maalin tehnyt Julia Tunturi.

NiceF pelaa seuraavan kerrran ensi lauantaina Helsingissä HJK:n vieraana ja kotona esiinnytään seuraavaksi La 4.5, jolloin Poriin saapuu KF10.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page