NiceF kohtaa stadionilla ONS:n

Lauantaina koittaa se päivä, kun NiceF pääsee pelaamaan ensimmäisen ottelunsa Porin stadionilla. Vastustajaksi saapuu kaukaa Oulusta ONS. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 16.00

Porin stadionin nurmi vihertää jo nyt sillä tavalla, että NiceF pääsee pelaamaan sinne. Lauantaiseen otteluun saapuu vieraaksi ONS, joka voitti joukkueiden kauden avauskohtaamisen Oulussa lukemin 2 – 1 (0 – 0). Nicen maalin ottelussa teki Hanna Ruohomaa Sini Vehviläisen syötöstä. Ottelu muistetaan myös Siiri Välimaan loukkaantumisesta mutta onneksi Siiri on nyt toipunut jo pelikuntoon ja pelannee lauantaina.

Jenkki Taylor Brown tekee ottelussa kotidebyytin. Joukkue pääsee tutulla koostumuksella ONS:n kimppuun. Virolainen Katrin Loo on nyt pelannut kolme ottelua ja on parantanut peli peliltä. ONS:n vaarallisimmat pelaajat ovat Sanna Ylianttila ja Jenni Leinonen, jotka ovat ONS:n kymmenestä osumasta iskeneet seitsemän. Viimeiseen kahteen otteluun ONS ei ole kuitenkaan maaleja tehnyt. Viimeksi Åland U kävi Oulusta hakemassa pisteet lukemin 0 – 5 (0 – 3). Nicelläkin on maalinteko hivenen tökkinyt alkukaudella kun kahdeksaan otteluun on maaleja saatu vain tehtyä kuusi. Viimeisessä ottelussaan NiceF taisteli urhoollisesti Espoossa Hongan vieraana mutta niin vain sarjapisteet jäivät Espooseen lukemin 3 – 1 (0 – 0). Maalin teki Ruohomaa Essi Huppusen syötöstä.

Taulukossa ONS löytyy sijalta kuusi kerättyään 10 pistettä ja NiceF on yhdeksäntenä neljällä pisteellään. Kaikki Nicen pisteet on otettu kotikentältä.

NiceF – ONS La 25.5 Klo 16.00 Porin stadion.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page