NiceF kärsi tappion Klubille

Lauantaina Talin hallissa pelattu Naisten Liigan ottelu HJK:n ja NiceFutiksen välillä päättyi Klubin 3 – 1 (2 – 0) voittoon. Niceä kuritti kahdesti Vera Saastamoinen.

HJK lähti peliin vauhdikkaasti luoden prässiä Nicen pakistoon. NiceF taisteli eikä päästänyt Klubia vaarallisille paikoille. Klubi sai pari kulmaakin alkuhetkillä mutta ex-NiceF Sanna Mäen kulmat eivät löytäneet Klubilaisten päitä. Avausmaali nähtiin noin vartin pelin jälkeen kun Mäki eteni vauhdilla laitaa pitkin ja lähetti Vera Saastamoisen nokikkain NiceF-vahti Anni Rimpiläisen kanssa eikä erehtynyt, 1 – 0. NiceF sai paikkoja mutta vedot eivät olleet niin hyviä, että maaliin saakka niitä ei saatu. Puolen tunnin jälkeen Klubi keskitti pallon Nicen boksiin, josta Saastamoinen ampuu ilmasta riman alle, 2 – 0. Ensimmäisellä puolikkaalla ei enempää maaleja nähty, joten Klubin johdossa tauolle.

Toiselle puolikkaalle Nice ei tehnyt vaihtoja. Peliin päästiin paremmin mukaan. Kavennus nähtiin pikkaisen ennen kuin tunti oli peliä pelattu. Sini Vehviläisen huikea yksilösuoritus, jossa Sini veivasi kolme-neljä Klubilaista kahville ja ampui pallon maaliin, 2 – 1. Maalista NiceF sai pienen virtapiikin mutta maalipaikkoja ei saatu. Vedot suuntautuivat pääosin ohi maalin. Paras paikka siunaantui Tiina Vataselle, joka pääsi Essi Huppusen keskityksestä puskemaan takatolpalta ja läheltä mutta Nicen epäonneksi pusku suuntautui sivuverkkoon.  HJK rankaisi armotta paikoistaan ja meni kahden maaliin karkumatkalle kun Sanna Huhtamon pusku leijaili takakulmaan, 3 – 1. Vaihtojen kautta Nice yrittti saada uutta vaihdetta silmään kun Niina Sirviön tilalle tuli Elina Setälä ja Huppusen tilalle Nadine Laaja.Hetki ennen loppua Karla Makkonen teki tilaa Sofia Viitalalle. Nicen loppukiri jäi kuitenkin ilman palkintoa ja näiin pisteet jäivät Helsinkiin lukemin 3 – 1 (2 – 0).

Nicen parhaana palkittiin Sini Vehviläinen, joka sai myös yhden Veikkauspörssipisteen. Ottelun parhaaksi palkittiin HJK:n Vera Saastamoinen.

Nicen ottelut jatkuvat ensi lauantaina kotona kun KF10 tulee vieraaksi.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page