NiceF ja Pallokissat tasasivat pisteet

Pääsiäislauantaina pelatun Naisten Liigan ottelun NiceFutiksen ja Pallokissojen välillä päättyi tasalukemiin 1 – 1 (1 – 1).

Ottelun alusta asti oli selvää, että kotijoukkue NiceFutis oli tullut otteluun hakemaan kauden avauspusteistä ja hallitsikin kenttätapahtumia alusta lähtien. Ottelun avausmaali näki päivänvalon 8.minuutilla kun Brooke Barbuto antoi hyvän keskityksen maalille, josta Netta Hannula ohjasi suoraan ilmasta pallon verkkoon. Maalin jälkeen Nicen ote ei herpaantunut ja he jatkoivatkin pelin hallintaa. NiceF oli lisätä johtoaan kun Barbuto ja Amanda Collins kolisuttelivat vuoron perään Pallokissojen maalin ylärimaa. Ensimmäisen kunnollisen maalipaikan vieraat saivat noin puolen tunnin kohdalla. Vapaapotku noin 20 metristä pelattiin lyhyenä kohti päätyrajaa. Keskitys kuitenkin epäonnistui ja suuntautui Nicen maalin etuverkon väärällä puolelle. Hyvässä Nicen hallinnassa edennyt ottelu tasoittui knu yht’äkkiä Nicen puolustuspään virheiden seurauksena oli vieraiden Signy Aarna yksin läpi. Hän kiersi Nice-vahti Krista Moision ja pisti pallon maaliin. Maali tuli ottelun 43.minuutilla. Taukoa lähdettiin viettämään tasalukemissa 1 – 1.

Tauon jälkeen Pallokissat sai pelijuonesta kiinni ja olikin se hallitsevampi osapuoli. Tauolla vieraat vaihtoivat yhden pelaajan. Kentältä poistui Piia Jukarainen, jonka tilalle meni Jasmin Miettinen. Todellisia maalipaikkoja he eivät kuitenkaan saaneet luotua kuin Anni-Maija Kauppilan antamista kulmapotkuista, joita toisella puoliajalla tuli viitisen kappaletta. Jokainen tilanne lopulta kuitenkin tyrehtyi Nicen purkamaan palloon. 70.minuutin kohdalla  Nicen Tanya Näsman katseli keltaista korttia. Muutama minuutti myöhemmin saman kohtalon koki vieraiden Tiia Savolainen. Molemmat hakivat lisävoimaa penkiltä. Niceltä pois tuli Katrin Loo ja kentälle meni Jutta Rantala. Samalla vaihtoi myös vieraat. Pois tuli Erika Winter ja sisään meni Mira Kurtti. Kymmenen minuuttia ennen loppua ensimmäistä peliään tällä kaudella pelannut Leigh Jakes sai varoituksen taklauksestaan. Samalla vieraiden Iida Laakkonen jätti kentän, jonka tilalle tuli Taylor Houck. Vähän myöhemmin Netta Hannula teki tilaa Mira Laurilalle. Ottelun loppu oli trilleriä, jossa paremmat paikat loi NiceF. Brooke Barbutolla oli parikin viedä NiceF johtoon mutta maaleja ei tänään enempää nähty. Näin pisteet tasattiin avausjakson maaleilla 1 – 1 (1 – 1). Ottelun parhaaksi palkitiin Nicen Barbuto. Seuraavaksi yritetään metsästää avausvoittoa HJK:n kustannuksella vieraissa. Kotona esiinnytään seuraavan kerran La 3.5 kun ONS saapuu vierailulle.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page