NiceF-Ilves ke tekonurmella

Keskiviikkona Nicen vieraaksi Poriin saapuu Ilves.

Alkuperäisen otteluohjelman mukaan peli piti pelata Porin stadionilla. Kentän huonon kunnon vuoksi se on siirretty viereiselle tekonurmelle. Nice on pelannut kauden ensimmäiset kotiottelunsa kyseisellä kentällä ja Ilveksellekin se on tuttu viime kaudesta, jolloin kauden ensimmäinen NiceF-Ilves ottelu pelattiin huhtikuun lopulla siellä.

Nice on kärsinyt kauden ensimmäisissä otteluissa pahoista maalinteko-ongelmista. Kauden avausmaali on vielä tekemättä. Sunnuntaina Oulussa paikkoja oli useita mutta verkkoon palloa ei vielä saatu. Ilvekselläkin on ollut samoja ongelmia. Yhden maalin tamperelaiset ovat onnistuneet kauden ensimmäisissä otteluissa tekemään. Tulevana keskiviikkona Porissa tuskin tullaan näkemään mitään suurta maali-iloittelua vaan odotettavissa on tarkkaa puolustuspeliä.

Nicen oma verkko on soinut kauden aikana viidesti. HJK ja Åland onnistuivat molemmat Porissa kahdesti ja Oulussa Nice kärsi yhden maalin tappion. Pisteitä Nicellä on yksi Honka- tasapelistä. Ilveksellä pisteitä on kaksi. Hieno tasapeli HJK:n kanssa ja toinen piste tuli Pallokissat- pelistä. Ilveksen oma verkko on taas soinut useasti. Runsasmaaliset tappiot ovat tulleet Ålandia, Honkaa ja vantaalaisia (PK-35) vastaan.

Molemmat joukkueet hakevat avausvoittoaan. Viime kaudella joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Porissa Ilveksen voittoon.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *