NiceF hakee sarjapaikalleen varmistusta Turusta

Tuleva ottelu elintärkeä molemmille

Lauantaina pelataan Turussa todellinen ”kuuden pisteen” ottelu kun sarjan tyvipäähän juuttuneet TPS ja NiceFutis ottavat yhteen Turun Urheilupuiston Yläkentällä klo 16.00 alkaen. Liigassa on jäljellä vain kaksi kierrosta ja kumpikin joukkue on vielä vaarassa pudota Ykköseen. NiceF on kerännyt 18 pistettä kun TPS:llä pisteitä on 16. Tällä hetkellä putoajan paikalla on Ilves, jolla on kasassa 14 pistettä. Voitolla NiceF siis varmistaisi paikan liigassa myös ensi kaudeksi ennen viimeistä kierrosta.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti. Ensimmäisen ottelun voitti Turussa käydyssä ottelussa TPS Eveliina Mäkelän tehdessä voittomaalin lisäajalla. Ottelu päättyi 2 – 1. Heinäkuussa Porissa tasattiin pisteet lukemin 1 – 1. NiceF tasoitti ottelun loppuhetkien osumalla, jonka puski Elina Setälä Essi Huppusen loistavasta keskityksestä. Tulevassakin ottelussa tämä kaksikko on avainasemassa kun NiceF taistelee voitosta.

TPS:n maaleista suurimman osan on tehnyt Tikkasen siskoksista vanhempi, Tiia, joka on paukuttanut 8 osumaa Tepsille tällä kaudella. Tiia osui myös joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa Turussa. Nicen maaliahnein on tällä kaudella ollut Hadijat Aliyu, joka on osunut viidesti tolppien väliin. Nicestä on löytynyt viimeistelijöitä laajalla rintamalla, sillä yhdeksän eri pelaajaa on saanut nimensä maalitilastoihin. Pientä murhettakin Nicen valmennuksella on, sillä Mira Laurila ei pystyne pelaamaan nilkkavamman vuoksi. Muuten kaikki on kunnossa ja lauantaina taistellaan viimeiseen vihellykseen saakka.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *