NiceEuPa C-tyttöjen Funissa kymmenenneksi

Hieno sijoitus yhteisjoukkueelle

Noin vuosi sitten Porin Stadionilla pelattiin Naisten Liigaottelua. Samaan aikaan Nicen vieraaksi oli tullut väkeä muista seuroista. NiceFutiksen aloitteesta Nice ja EuPa rupesivat suunnittelemaan yhteisjoukkuetta C-tyttöihin. Yhteistyöhön lähtemiseen oli monia syitä. Kummankin joukkueen ikäluokat (-97) olivat pieniä. Nicen C-tyttöjen joukkue koostui esimerkiksi -97, -98, -99 syntyneistä pelaajista ja sama oli EuPassakin. Tytöille tarvittiin myös kovempia pelejä, mitä etelä-länsi sarja tulisi tarjoamaan. Mahdollinen pelaajien lopettaminen oli myös yksi syy, että toimintaa oli kehitettävä. Yksin tuskin mikään seura Satakunnasta olisi etelä-länsi sarjaan lähtenyt. Tytöt olivat jo osittain toisilleen tuttuja piirijoukkuetoiminnasta. Satakunnassahan tyttöjen piirijoukkueet koostuvat useasti vain 3-4 seuran pelaajista, koska seuroja on vähän. Näin saatiin yhteisjoukkue aikaiseksi. Yhteisjoukkueiden määrä on viime vuosina ollut kasvussa. Nicen ja EuPan välinen yhteisjoukkue on ”rehellisesti sääntöjen mukainen joukkue”.  Joukkueet pitävät yhteisharjoituksia sekä Porissa että Eurassa. Joukkue on ollut yhdessä jo viime syksystä alkaen. Seuroilla on myös muuta yhteistyötä. NiceFutis onnittelee tyttöjä hienosta suorituksesta ja kiittää kaikkia Nicen ja Eupan toimihenkilöitä ketä on ollut joukkueen matkassa kauden aikana. Vielä on jäljellä etelä-länsi sarjan syyskierros. Sitä on hieno lähteä pelaamaan hyvin sujuneen FUN-lopputurnauksen jälkeen.

Mitä sitten ensi kaudella? Seurat ovat jo alustavasti keskustelleet ensi kaudesta. Lähinnä tällä hetkellä kartoitetaan tilannetta. Ensi kaudella C-tyttöjen vanhin ikäluokka on -98 syntyneet. Nicessä -98 ikäluokka on tasoltaan -97 ikäluokan kaltainen. Pelaajia määrältään on enemmän kuin -97 ikäluokassa, joka nyt nousee ylemmäs uusiin sarjoihin ja joukkueisiin.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page