Nice vei pisteet Eurassa…

Kuuden pisteen viikko…

Viikko sitten Nice hävisi kotonaan oululaisille 1-2. Tilanne alkoi näyttämään todella huolestuttavalta joukkueen vajottua sarjataulukossa viimeiseksi. Viikolla keskiviikkona kaatui Ilves Tampereella ja nyt lauantaina Eurassa Pallokissat. Sijoitus kahden voiton jälkeen nousi kahdeksanneksi.

Pallokissat-peli pelattiin yleisurheilun SM-viestien vuoksi poikkeuksellisesti Nicen yhteistyöseuran EuPan kotikentällä Eurassa. Kenttä oli sateiden vuoksi märkä mutta pelikunnossa. Yhdessä kohtaa kenttää kuitenkin näkyi ettei vesi ollut imeytynyt kunnolla. Kentän kunto ei kuitenkaan peliä ratkaissut vaan pisteet jäivät Nicelle hyvän peliesityksen jälkeen.

Ottelun avauspuoliaika oli maaliton. Maalintekopaikkoja oli kummallakin muutama. Paras paikka oli vanhalla kotikentällään pelanneella Hanna Ruohomaalla, joka tuli hienosti Essi Huppusen lähettämään keskitykseen. Puskun onnistui kuitenkin torjumaan hienosti Pallokissojen maalivahti.

Monesti kuluneella kaudella Nicelle toisen jakson alku on ollut vaikea. Nyt ei ollut. Kun toista jaksoa oli pelattu vasta muutama minuutti, Nicen Hadijat ”Didi” Aliyu onnistui yllättämään Pallokissojen maalivahdin todella kaukaa puolesta kentästä lähteneellä laukauksella. Hieno maali. Nicen toinen maali oli Pallokissojen oma maali ja kolmas maali syntyi ruotsalaisvahvistus Irma Helinin vapaapotkusta. Pallokissat kavensi loppunumeroiksi 3-1 aivan ottelun lopussa.

Kentän parhaimmistoa olivat Nicen puolustajat Sanni Välilä ja Hadijat ”Didi” Aliyu. Yksi veikkauspörssipiste meni Hanna Ruohomaalle, jonka koko viikko oli mennyt jännittäessä peliä.

Nice jatkaa ensi viikon launtaina kotikentällään jolloin vastassa on PK-35. Nyt ”pitkien palaverien viikko” on ohi. Taistelu jatkuu…

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *